Дойде време за драстични промени

Непредсказуемата планета Уран стана ретроградна от 3 август, а своето директното движение ще възобнови чак на 2 януари 2018 г. Това ретроградно движение може да се прояви най-вече...

421 1

Непредсказуемата планета Уран стана ретроградна от 3 август, а своето директното движение ще възобнови чак на 2 януари 2018 г.

Това ретроградно движение може да се прояви най-вече вътре в нас като силен индивидуализъм, на моменти може да се окаже дори разрушително за някои.

Планетата, която свързваме със свободата и независимостта, сега може да ни създаде резки бунтарски реакции, а впоследствие – и такива ситуации. Това ще внесе в нашия живот неочаквани промени и обрати.

В положителен аспект Уран през този период ще ни даде прекрасни възможности за изследвания, за нововъведения в поведението ни и в нашата психоемоционалност.

Ретроградният Уран ще пробуди в нас голяма потребност за разрушаване на традиции, ще ни накара да се стараем да сме единствени и уникални. Това е прекрасен период да се изразим с пълна сила. Уран е необятен източник  на нови идеи и експерименти. Ще ни донесе много нови прогресивни идеи. Трябва да използваме този период максимално, защото той ще ни даде изобретателност във всяко направление, един невероятен творчески потенциал.

loading...


Коментари

1 comment

  1. Ивон Отговор

    И когато всеки човек успешно се свърже с личната си архетипно-адекватна самореализизация (от себе си към себе си,чрез себе си),ще настъпи момент на безкрайното себевглъбяване и себеопознаване,а оттам и нарастване на успешните му взаимоотношения с външният му огледален негов свят,но едновременно с това ще допринася за прираст на разширяването на съзнанията на другите хора,тъй като той вече ще се е слял с тази своя адекватна архетипност,която така успешно интегрирана от самосебе си,…..ще зарежда обкръщаващото я със своите резониращи вълни на индивидуалност,балансиращо заемаща позицията на личният си съдник и повелител на съдбата си чрез симбиотичното вече свое самопредставяне на янската и инската си природа,изначалната…..И то именно защото ничия друга индивидуалност не е по-добра или по-лоша,но ако един „наблюдател“ в такива моменти не притежава лична своя такава и ако тръгва да търси признаци за уеднаквяването им,приравняването им,то той едва ли познава есенцията на понятия като фрагментирано съзнание и многоизмерно самосъзнание?……,та накрая и да си даде сам сметка за твърде надменното си „революционно“ размишляване или дори и реален свой израз в света,попаднал вече в плен на личната си бездна,собственоръчно също,тъй като не е съумял сам да се надгради над закостенялото си в случая свое Уранско себепредставяне…….