Древен и ефективен начин за разрешаване на трудна ситуация

Има един много древен и ефективен начин за разрешаване на трудна ситуация. Всеки от нас има скрит ресурс, който  сме забравили да  използваме – това е нашето подсъзнание....

1731 0

Има един много древен и ефективен начин за разрешаване на трудна ситуация. Всеки от нас има скрит ресурс, който  сме забравили да  използваме – това е нашето подсъзнание. Макар  че  нашите пра-родители са били в състояние да правят това.

Те са слушали своето подсъзнание, слушали са душата си и са действали въз основа на всички фактори. Така че, ако имате проблем и нямате решение за него – можете да използвате този метод и да  освободите вашето подсъзнание за да ви помогне.

Това трябва да се прави  преди да си легнете вечер със затворени очи. Именно в това  време  подсъзнанието е  най-активно. Не забравяйте, че всяко самовнушение и автотренинг трябва да правите по това време. Тогава можем да очакваме   резултат.

Удобно се разположете  (по-добре в легнало положение, но вие си решете), затворете очи и започнете да мислите позитивно за нещо хубаво и приятно.

По този начин се настройвате на  един емоционален фон   с душата и подсъзнанието. Мозъкът започва да се замъглява и се изключва.

И именно  в този период трябва да си представите, че решението на този наболял проблем се намира  във вътрешността на черен куб. Можете да го държите в ръцете си. Той е напълно затворен от всички страни.

Сега вие се концентрирате само върху черния куб, въртите го  в ръцете си, чувствате студените му стени, гледате неговия цвят, който наподобява цвета на бездната, и се опитвате да го отворите.

Забравете за проблема, мислете само за това как да отворите този куб, защото решението се крие именно в него.

Продължавайте да изпращате сигнали към подсъзнанието.

Всяка вечер  продължавате да правите  упражнението, и в една прекрасна  сутрин вие ще откриете, че  кубът се е поддал и се е  отворил. И вие помните какво е имало вътре в него – това е най-подходящото решение за вас в тази ситуация.

Не забравяйте – не бива да насилвате подсъзнанието си да  бърза, то не може да бъда заставано да   работи само по Ваше желание. Но в същото това време то винаги работи, независимо дали ни харесва или не. Въпросът не е в това : работи или не работи, а в  това – можете ли да го чувате или не. Този метод помага да го докоснете  и да го чуете.

Ако все по-често се обръщате към вътрешния си свят,  в бъдеще ще бъдете в състояние да го правите в движение във всяка ситуация, като затворите очите си за малко по-дълго, отколкото при мигане. И тогава ще се превърнете в постоянен слушател, без да използвате техники за затваряне на очите. Вървете  заедно – ръка за ръка.

Слушайте, контактувайте  с вашето подсъзнание. То винаги предлага най-разумния и печеливш вариант за вас. Винаги мисли за вас и се опитва да ви  помогне. Трябва само да го чувате, затова  – слушайте.

loading...