Древен и ефективен начин за разрешаване на трудна ситуация

Има един много древен и ефективен начин за разрешаване на трудна ситуация. Всеки от нас има скрит ресурс, който  сме забравили да  използваме – това е нашето подсъзнание....

3007 0

Има един много древен и ефективен начин за разрешаване на трудна ситуация. Всеки от нас има скрит ресурс, който  сме забравили да  използваме – това е нашето подсъзнание. Макар  че  нашите пра-родители са били в състояние да правят това.

Те са слушали своето подсъзнание, слушали са душата си и са действали въз основа на всички фактори. Така че, ако имате проблем и нямате решение за него – можете да използвате този метод и да  освободите вашето подсъзнание за да ви помогне.

Това трябва да се прави  преди да си легнете вечер със затворени очи. Именно в това  време  подсъзнанието е  най-активно. Не забравяйте, че всяко самовнушение и автотренинг трябва да правите по това време. Тогава можем да очакваме   резултат.

Удобно се разположете  (по-добре в легнало положение, но вие си решете), затворете очи и започнете да мислите позитивно за нещо хубаво и приятно.

По този начин се настройвате на  един емоционален фон   с душата и подсъзнанието. Мозъкът започва да се замъглява и се изключва.

И именно  в този период трябва да си представите, че решението на този наболял проблем се намира  във вътрешността на черен куб. Можете да го държите в ръцете си. Той е напълно затворен от всички страни.

Сега вие се концентрирате само върху черния куб, въртите го  в ръцете си, чувствате студените му стени, гледате неговия цвят, който наподобява цвета на бездната, и се опитвате да го отворите.

loading...