Древен ритуал със сол носи късмет, пари и прогонва злите сили

Сoлта  възстановява загубените ни сили, заличава дупките  в астралното тяло. А злите хора и особено тези, които умишлено вършат грехове или се занимават с магия, не понасят сол....

11725 0

Сoлта  възстановява загубените ни сили, заличава дупките  в астралното тяло. А злите хора и особено тези, които умишлено вършат грехове или се занимават с магия, не понасят сол. Нищо чудно, че нашите предци са взимали  сол, когато са  пътували,  като талисман. В “нечисти” места са я хвърляли през рамото си, за да не могат силите на злото да навредят на човек. Солта се използва в магически ритуали – белите кристали връщат щастието, отстраняват от човека зла магия.

Чудите се как през цялата година да имате много пари. Е, всичко е много лесно. Поставете три монети в готварска сол, която всички имаме у дома. Според едно народно вярване  ако държите метални монети в контейнер, в който се съхранява сол, парите в дома Ви ще се множат.

Трябват ви – две, три метални монети и солница – контейнер, в който съхранявате сол, готварска или морска.  Паричките, почистете с мек препарат и ги поставете на дъното на солницата, така че върху тях да изсипете солта. Нашите баби казваха, колко зърна сол – толкова пари в къщата.Един древен ритуал обаче, може да ни помогне за късмет и благоденствие. Вземете една шепа сол и я разсипете по пода у дома. Начертайте кръст и хвърлете солта през лявото си рамо. Смята се, че  маха негативната енергия, а в дома идва щастието и любовта.

Когато използвате сол, особено в супи и сосове, се опитвайте да говорите и мислите само за добро – не забравяйте, че вашите желания се записват в аурата на ястията. Това помага за поддържане на здравето и силата на духа и тялото. Злите думи могат да доведат до лошо храносмилане.

Ще ти е интересно и:

loading...