Духовен тест: каква е вашата мисия на земята?

С каква мисия дойдохте на този свят? От какво се нуждае Вселената? Тези въпроси са много дълбоки и не винаги е лесно да се намери отговорът за тях....

814 0

С каква мисия дойдохте на този свят? От какво се нуждае Вселената? Тези въпроси са много дълбоки и не винаги е лесно да се намери отговорът за тях. Но понякога малко помощ може да ви даде намек за намиране на пътя, по който трябва да поемете!

Въпреки че мисията на всеки човек е уникална, има някои модели, които могат да бъдат повторени.

Знаейки ги, можете да се приближите до истинския Вселенски отговор, който живее във вас!Погледнете образа и отговорете: какво ви привлече вниманието? Ще се изненадате колко верен ще бъде резултатът!

Вълкът

Ако първото нещо, което привлече вниманието ви е вълк, то е защото сте дошли на този свят, за да станете воин. Трябва да спечелите много битки, светът се нуждае от будност, предпазливост и енергия!

В душата си ти се възмущаваш от несправедливостта, боли те да видиш колко хора страдат и не може да стоиш безучастен.

Всички тези чувства не са напразни: трябва да се борите за по-добър свят, защото това е вашата мисия. Работете върху това, което ви мотивира.

Нощ / луна

Ако първото нещо привлякло вниманието ти е луната, тогава мисията ти е свързана с изцеление. Вие сте много състрадателен човек и винаги чувствате нуждата да се грижите и да защитавате хората, които страдат.

loading...