Духовно лечение с Жоао де Деус (John of God)

john of god

Жоао де Деус -много хора търсят духовно лечение и приближаване с този мощен медиум с цел да изцелят една или повече болести или като профилактична мярка. Много други,...

1237 0

Жоао де Деус -много хора търсят духовно лечение и приближаване с този мощен медиум с цел да изцелят една или повече болести или като профилактична мярка.

Много други, които посещават Каза де Дом Игнасио в Бразилия или посещават европейските дни на лечението, не са физически болни. Те идват за дълбоко духовно преживяване, което има силата да трансформира целия им живот. Много идват, загубили вяра в Бог и вечния живот, често защото сме карани да вярваме сляпо в ученията на институциите-вярвания, базирани на индеректни, мъртви концепции.

Когато се счита, че Бог и духовният свят не са видими, материализмът става заместител на религията. Животът се съкращава и намалява до вещественото, което е видимо.

Човек се чувста притиснат да приема всичко, което е извън този малък, ограничен живот – и смъртта, унищожител на физическото тяло, автоматично става великия непобедим враг. Това ограничено виждане за живота произвежда страх и страдание. Дори, ако мислите за смъртта се преодолеят, ако смъртта сама по себе си се превърне в табу, тя непрекъснато се рее над нас, сянката й ни следва, докато най-накрая, сложи края на нашето физическо съществуване.

JoaoСрещата с  Жоао де Деус-истинско чудо-отива отвъд всички „чудотворни изцеления“. Той е мощен медиум, който ни помага да се фокусираме върху безсмъртието на всяка отделна душа, нейното развитие и узряване през всички животи. Въздействието на 36-те духовни същества е най-точното доказателство за това. Тези същества живеят като реализирани души в духовния свят, който ни заобикаля и лечението, което осъществяват, е изпълнението на дадената им от Бог задача.

Според същия принцип, всяка душа се придвижва към съвършенството си посредством разнообразни опитности и задачи : като различни съществувания в тяло, следвани от живот в нематериална форма в духовните сфери.

След като почувстваме работата на тези духове с всичките си сетива, знаем, че смъртта е само промяна на формата. Умирането не ни тормози толкова. Това е истинска благословия, която Бог очевидно иска да ни даде в тези критични времена на трансформация.

Тук, по един чудесен начин, религията и духовното лечение се срещат. Повече не ни е нужно просто да вярваме на добрата новина за вечния живот-нещо, което за все повече хора е трудно или невъзможно в тази ера на аналитично, научно мислене. Духовното лечение-особено хирургичните операции без обезболяващи или антисептични средства, които може да бъдат описани единствено като чудеса-доказват както съществуването на духовния свят и духовете, които живеят там, така и на техните висши сили и способности.

Тъй като повечето посетители в Каза знаят, че духовните операции са точно толкова ефективни, колкото и физическите, по-често хората се регистрират за духовни операции. Жоао обиновено прави операциите на сцена, така че всички присъстващи имат възможност ясно да виждат какво се случва. Някои хора вярват, че за да бъде излекувана една сериозна болест, са необходими по-груби мерки-трябва да тече кръв-и те избират да имат видима операция.

loading...