Двете най-големи неща, които ще ти се случат през 2019 според зодията

Може ли 2019 да дойде по-бързо, моля? Не знаем за теб, но ние я очакваме с нетърпение! Разбира се, би било хубаво да се уверим, че следващата година...

378 0

Може ли 2019 да дойде по-бързо, моля? Не знаем за теб, но ние я очакваме с нетърпение! Разбира се, би било хубаво да се уверим, че следващата година наистина ще донесе по-добри неща. За щастие, можем да разберем какво казват астролозите за това, което 2019 ще дари на всеки зодиакален знак.

Изглежда, че сме склонни да се обърнем към звездите за отговори, когато се чувстваме стресирани, а милениалите са сред най-стресираните поколения в момента. И това е напълно разбираемо. За съжаление, трагедии, природни бедствия и политика доминира в заглавията на медиите и е утешително да мислим, че планетите биха могли да се подредят така че да ни донесат надежда. И наистина, следващата година обещава точно това. Прочутите астролози Офира и Тали Едут го загатват в новата си годишна прогноза: „През 2019 г. надеждата отново може да се завърне… Тъй като звездите ще ни свалят на земята през 2019 г., имаме космическо „разрешение“ да намерим магия и радост.“

Искрената радост звучи като чудесен начин да започнеш новата година. Ето какво още казват астролозите – какво да очакваме с нетърпение и за какво да внимаваме:

Овен

Най-добрата новина: Ако винаги си искала да напишеш книга, да стартираш блог или подкаст в Ютюб, това е твоята година! Новолунието в Близнаци през юни 2019 г. обещава успех в кариера, свързана с комуникацията.

За какво да внимаваш: Слънчевото затъмнение на 2 юли сигнализира, че ще трябва да се заемеш с дейност, свързана с дома. Може би харчиш малко повече от необходимото или трябва да установиш по-строги правила за децата си вкъщи. Каквото и да е, ще въздъхнеш с облекчение, когато най-накрая нещата се уредят.

Телец

Най-добрата новина: Пълното лунно затъмнение в края на януари ще ти помогне да сбъднеш мечтите си, свързани с дома. Ако искаш да се преместиш, сега е времето да намериш идеалната къща. А може и просто да промениш кухнята или друга част от дома си.

За какво да внимаваш: Имаш ли приятелство, в което има прекалено много драма, но не и достатъчно подкрепа и забавление? Уран, който става ретрограден в Овен, те кара да пуснеш токсичните хора в живота си през 2019 година. Няма да е лесно, но ще се радваш да си върнеш уравновесеността.

Близнаци

Най-добрата новина: През 2019 година няма да се притесняваш за пари. Затъмненията през годината попадат в паричния ти сектор, проправяйки ти пътя към повишение в работата (или това на партньора ти), нови инвестиционни възможности или шанс да изплатиш значителна част от студентски или банков кредит. Искаш да започнеш собствен бизнес? 31 януари, 18 юни или 8 ноември ще бъдат идеалните дни да поискаш банков заем.

За какво да внимаваш: Ретроградният Меркурий през март 2019 година ще накара обикновено сладкодумните Близнаци да загубят думите си. Този месец не е най-доброто време за договаряне с шефа, изнасяне на презентации или разискване на политически дебат във Фейсбук. Отстъпи и нека изказванията ти са кратки до края на месеца.

Рак

Добрата новина: Обичащият промени Уран остава ретрограден в Овен през март, а за раците това означава някакъв вид промяна в работата. Тя може да бъде под формата на повишение, нов мениджър, промяна на работодателя или нещо още по-радикално. Ако си мечтала за смяна на кариерата, 2019 те изкушава да получиш обучението, от което се нуждаеш, за да започнеш. Направи го!

За какво да внимаваш: Истинската любов иска работа, а това е годината, в която да поработиш за нея. Ако си омъжена или обвързана, планетите призовават теб и половинката ти да оправите областите, в които е възможно да имате проблеми. Ако имаш връзка от разстояние, ще излезете по-силни от всякога.

Лъв

Добрата новина: Любовта е във въздуха за теб през 2019! Юпитер ще остане в романтичната ти зона точно до началото на декември. Това проправя пътя към активни срещи, ако си необвързана и за по-дълбоко обвързване, ако имаш половинка или си омъжена. Всъщност може би просто ще решите да отпразнувате любовта си с един нов член на семейството. Направи място за детска стая!

За какво да внимаваш: Ти си естествен лидер (както се полага на краля на джунглата), но поемането на прекалено голяма отговорност на работното място може да те „заклещи“ точно когато може да пожънеш големи награди. За щастие, си достатъчно умна, за да се заобиколиш с добри хора. Не се притеснявай да делегираш част от списъка си със задачи.

Дева

Добрата новина: По това време следващата година може да се поздравиш с повече финансови средства в банковата си сметка, отколкото през 2018. Плутон ще посети дома на парите ти през април 2019 г., гарантирайки финансов успех. Това може да се случи под формата на повишение на работа или пък нова представа за това как да спестиш и инвестираш (финансови семинари, някой желаещ?). Така или иначе, ще приключиш годината успешно.

loading...