Хороскоп за 2017 г. от известния европейски астролог Бернард Матийо!

Неговите прогнози винаги са удивително точни! Тази година обещава да бъде много благоприятна за всички зодиакални знаци. Ще има много промени, много тежки дела ще бъдат завършени. Тази...

12205 0

Неговите прогнози винаги са удивително точни!

Тази година обещава да бъде много благоприятна за всички зодиакални знаци. Ще има много промени, много тежки дела ще бъдат завършени. Тази година е създадена за ново начало.

Вижте!

Овен (21.03-19.04)

За Овен тази година ще бъде година на малки промени. Спомнете си за Екзюпери и неговото „изкуство на малките стъпки“, така ще е и за Овен тази година. Още до октомври ще забележите как малките стъпки и малките промени са довели до хубави и съществени промени в живота.

Просто не правете нищо прибързано, знам че е трудно, знам, но след това ще съжалявате. Първо обмислете всичко добре.

За кариерата годината ще бъде стабилна, най-накрая можете да дишате спокойно. Но затова на личния фронт ще има бури, които само ще засилят връзката ви, а ако сте в търсене – тази година е благоприятна за създаването на нови и трайни взаимоотношения.

Телец (20.04-20.05)

За Телец тази година ще бъде годината на освобождаването. Много ненужни хора ще си тръгнат, излишната работа – също … Но не се притеснявайте! Петелът ще ви даде нещо по-добро. Вие сами ще се убедите в това още през лятото и ще се радвате на приятни изненади.

В кариерата са възможни големи промени, но всички те са за добро, дори ако първоначално не изглежда така. Не се страхувайте да действате, заслужавате най-доброто. Същото трябва да се каже и за личните взаимоотношения, не се страхувайте да направите сериозни стъпки, това само ще засили връзката ви.

Близнаци (21.05-20.06)

За Близнаците тази година ще е контрастна. Пълно съответствие на вашия вътрешен и външен свят. И ще ви върви. Уловете късмета си в хаоса на живота, и вие ще успеете!

Не се лишавайте от малки удоволствия. Когато сте в добро настроение можете да преместите планини, и това е, което ви е необходимо сега. Усилията ви ще се оправдаят.

В кариерата също ви очакват контрасти, но ще се запази стабилността. В личен план всичко ще зависи само от вас, а звездите ще подкрепят решенията ви.

Рак (21.06-22.07)

Тази година ще бъде година на търпението за Рака. Миналата година вие изтърпяхте доста мъки, променяйки живота си. Тази година трябва да си дадете малко почивка и да позволите на Вселената да влезе в играта.

Погрижете се за вашите нерви и здраве, това със сигурно ще ви е необходимо. Обърнете внимание на близките си хора. И тогава всичко ще бъде наред.

В кариерата ви най-накрая се появява дългоочакваната стабилност. В личен план – много романтика.

Лъв (23.07-22.08)

Тази година ще бъде за вас година на възраждане. Вие с ентусиазъм ще участвате в нови и вълнуващи неща, ще има много пътешествия и интересни хора. Трябва само да приемате с благодарност всичко добро, което предлага тази година. Вие много преживяхте – затова стига.

Не пропускайте късмета си, който ще мине покрай вас и най-вече не позволявайте да го хванат други. Това е вашето щастие.

От гледна точка на кариерата е време да се замислите за нещо по-голямо, вие всъщност знаете за какво става дума. В личен план ще поутихнат страстите и дълбочината на връзката може да изчезне, това е временно, спадът ще бъде последван от възход.

Дева (23.08-22.09)

Тази година ще бъде година на възможности за вас. Разбира се, те трябва да се използват. Не се страхувайте, че ще нарушат вашият обичаен начин на живот, напротив – ще бъдете в състояние да укрепите положението си.

Дайте си време за почивка, не трябва толкова много да се натоварвате. Всичко трябва да е в умерени количества, след това всичко ще върви добре.

От гледна точка на кариерата, просто продължавайте да работите упорито и правете същото, както и преди, не пропускайте възможностите. В личния живот изненади са възможни, а дали ще бъдат приятни или не, зависи от вас.

loading...