Хороскоп за 2017 г. от известния европейски астролог Бернард Матийо!

Неговите прогнози винаги са удивително точни! Тази година обещава да бъде много благоприятна за всички зодиакални знаци. Ще има много промени, много тежки дела ще бъдат завършени. Тази...

11102 0

Неговите прогнози винаги са удивително точни!

Тази година обещава да бъде много благоприятна за всички зодиакални знаци. Ще има много промени, много тежки дела ще бъдат завършени. Тази година е създадена за ново начало.

Вижте!

Овен (21.03-19.04)

За Овен тази година ще бъде година на малки промени. Спомнете си за Екзюпери и неговото „изкуство на малките стъпки“, така ще е и за Овен тази година. Още до октомври ще забележите как малките стъпки и малките промени са довели до хубави и съществени промени в живота.

Просто не правете нищо прибързано, знам че е трудно, знам, но след това ще съжалявате. Първо обмислете всичко добре.

За кариерата годината ще бъде стабилна, най-накрая можете да дишате спокойно. Но затова на личния фронт ще има бури, които само ще засилят връзката ви, а ако сте в търсене – тази година е благоприятна за създаването на нови и трайни взаимоотношения.

Телец (20.04-20.05)

За Телец тази година ще бъде годината на освобождаването. Много ненужни хора ще си тръгнат, излишната работа – също … Но не се притеснявайте! Петелът ще ви даде нещо по-добро. Вие сами ще се убедите в това още през лятото и ще се радвате на приятни изненади.

В кариерата са възможни големи промени, но всички те са за добро, дори ако първоначално не изглежда така. Не се страхувайте да действате, заслужавате най-доброто. Същото трябва да се каже и за личните взаимоотношения, не се страхувайте да направите сериозни стъпки, това само ще засили връзката ви.

Близнаци (21.05-20.06)

За Близнаците тази година ще е контрастна. Пълно съответствие на вашия вътрешен и външен свят. И ще ви върви. Уловете късмета си в хаоса на живота, и вие ще успеете!

Не се лишавайте от малки удоволствия. Когато сте в добро настроение можете да преместите планини, и това е, което ви е необходимо сега. Усилията ви ще се оправдаят.

В кариерата също ви очакват контрасти, но ще се запази стабилността. В личен план всичко ще зависи само от вас, а звездите ще подкрепят решенията ви.

Рак (21.06-22.07)

Тази година ще бъде година на търпението за Рака. Миналата година вие изтърпяхте доста мъки, променяйки живота си. Тази година трябва да си дадете малко почивка и да позволите на Вселената да влезе в играта.

Погрижете се за вашите нерви и здраве, това със сигурно ще ви е необходимо. Обърнете внимание на близките си хора. И тогава всичко ще бъде наред.

В кариерата ви най-накрая се появява дългоочакваната стабилност. В личен план – много романтика.

Лъв (23.07-22.08)

Тази година ще бъде за вас година на възраждане. Вие с ентусиазъм ще участвате в нови и вълнуващи неща, ще има много пътешествия и интересни хора. Трябва само да приемате с благодарност всичко добро, което предлага тази година. Вие много преживяхте – затова стига.

Не пропускайте късмета си, който ще мине покрай вас и най-вече не позволявайте да го хванат други. Това е вашето щастие.

От гледна точка на кариерата е време да се замислите за нещо по-голямо, вие всъщност знаете за какво става дума. В личен план ще поутихнат страстите и дълбочината на връзката може да изчезне, това е временно, спадът ще бъде последван от възход.

Дева (23.08-22.09)

Тази година ще бъде година на възможности за вас. Разбира се, те трябва да се използват. Не се страхувайте, че ще нарушат вашият обичаен начин на живот, напротив – ще бъдете в състояние да укрепите положението си.

Дайте си време за почивка, не трябва толкова много да се натоварвате. Всичко трябва да е в умерени количества, след това всичко ще върви добре.

От гледна точка на кариерата, просто продължавайте да работите упорито и правете същото, както и преди, не пропускайте възможностите. В личния живот изненади са възможни, а дали ще бъдат приятни или не, зависи от вас.

Везни (23.09-22.10)

Тази година ще бъде година на постоянство. Трябва да покажете малко упоритост в поставените цели и ще успеете. Дръжте се далеч от ненужни и излишни дела, не разпилявайте своята енергия.

Определете приоритетите си правилно, изберете това, което е най-важно за вас. Така ще можете да избегнете умората и безсмислените и ненужни неща.

В кариерата – фокусирайте се върху най-важните задачи, само това ще ви донесе успех. В личен план всичко ще е много страстно и това ще ви дава сили и увереност във всичко.

Скорпион (23.10-21.11)

Тази година ще бъде една добра година за вас, за добри промени. Вие най-накрая ще решите какво искате и ще се заемете с него с присъщата ви упоритост. И, разбира се, всичко ще се получи, защото вътре във вас има мистериозна сила, която ви помага.

Слушайте себе си и интуицията си.

В кариерата – много творчество и развитие, активност във всички области, в които искате да действате.

В личните отношения много зависи от партньора ви, вие чакате, но толкова дълго не трябва, това е вредно за вас. До пролетта всичко ще бъде решено по най-добрия начин.

Стрелец (22.11-21.12)

Тази година ще бъде за вас година на големи решения. Животът ви може да се промени драстично, както вие винаги сте искали. Никой не обещава, че всичко ще бъде лесно, но целта си струва. Тези решения значително ще засегнат целия ви бъдещ живот – не се бойте, всичко е за по-добро.

Направете няколко последни скока, въпреки че сте уморени. И после ще почивате на лаврите си. Щастието не е далеч.

В личен план всичко зависи от вас и вашите решения.

Козирог (22.12-19.01)

Тази година ще трябва да преосмисляте доста неща. Вие внезапно ще осъзнаете, че сте виждали не пълната картина, а сега сякаш пелена е паднала от очите ви. Не бързайте да действате, дайте си време, за да осъзнаете всичко, което сте разбрали.

Ще си спомняте много неща от миналото, може би дори и за тъжните и за щастливите периоди в живота ви. Вземете всичко, което е добро, от миналото – в бъдещето.

Абсолютна стабилност ви чака в кариерата, най-вероятно ще искате да научите нещо ново, не се отказвайте. В личния живот всичко ще е леко скучно, добавете приятни и романтични приключения в отношенията си.

Водолей (20.01-18.02)

За вас това ще бъде годината на духовното търсене. Работата е там, че сегашната добра и стабилна ситуация, ви навява меланхолия. Вие искате друго, за друго сте създадени … Но засега не сте сигурни какво е. Потърсете и ще намерите, звездите осветяват вашия духовен път.

Повече общувайте с близките си, поискайте помощ и ще я получите. Сега не ви е лесно, но това е времето, когато можете да изясните – кой кой е във вашата среда.

Кариера – всичко е наред, но копнежът за нещо повече ще ви попречи да се насладите на успеха. В личните взаимоотношения този копнеж по-скоро ще засили връзката ви или ще ви помогне да намерите вашия човек, ако сте в търсене.

Риби (19.02-20.03)

За Рибите ще бъде годината на самоутвърждаването. Това изисква много усилия – да покажете на света кой сте, но ще успеете. Ще се наложи малко да поплувате срещу течението през пролетта, но ще се справите.

Не се страхувайте от трудности, вие сте достатъчно силни.

В кариерата ви е възможна рецесия до края на годината, но това е временно, звездите просто изпитват вашия характер. Но в любовта всичко е просто супер.

loading...