Ексклузивно: Новият Женски хороскоп за месец октомври 2017 от най-известният френски астролог!

Жената Овен Успехът на всяка дама се състои в способността ѝ да комуникира с хората, без да навреди на чувствата на другите. По своята същност Овенът има силна...

1037 0

Жената Овен

Успехът на всяка дама се състои в способността ѝ да комуникира с хората, без да навреди на чувствата на другите. По своята същност Овенът има силна енергия, която през октомври ще започне да „кипи“ и може да изгори някого случайно. Прекрасни дами, трябва да се изразявате, да покажете на какво сте способни, без прекалено много притеснения. До 22 октомври ще се радвате на подкрепата на Слънцето. Бъдете смели, оригинални и уверени.

Жената Телец

Жените родени под знака на Телец ще трябва да се справят с негативната енергия на Юпитер. Не подценявайте влиянието на космическия гигант, който ще се опита да ви лиши от най-важното оръжие – интуицията. Планетата на строгостта и реда, ще изисква от вас да бъдете в пълно съответствие със себе си. До 9 октомври ще трябва да се грижите за женската си енергия по всякакъв начин. В този период недобрата комуникация може да наруши вътрешната ви хармония. След като Юпитер се премести в съзвездието Скорпион на 10-и, ще трябва да кажете сбогом на някои илюзии и да напуснете зоната си на комфорт. Въпреки всичко имате добри възможности за личен растеж.

Жената Близнаци

Звездите предвиждат добър месец за Близнаците. Все пак всичко си има цена и тя е да се сбогувате с миналото. Сатурн, който през октомври ще отговаря за вашия късмет, ще ви помогне да преразгледате приоритетите си. След като се освободите от бремето на минали задължения, притеснения и излишна отговорност, ще ви бъде по-лесно не само да живеете, но и да „дишате“.

Жената Рак

Неспокойният Уран ще ви накара да усетите неговото негативно въздействие през октомври. Скъпи дами Раци, време е да се съсредоточите и да укротите своите емоции, да започнете нов живот. Забравете за бойния дух и се отпуснете. Ще усещате липса на енергия, затова е важно да преструктурирате енергийния сектор. Във взаимоотношенията с близки, потърсете компромиси и не се колебайте да помолите за помощ онези, които са по-силни от вас.

Жената Лъв

През октомври успехът на Лъвиците изцяло ще зависи от тяхната външна привлекателност, женственост и способност да се показват от най-добрата си страна. „Виновна“ за това ще бъде Венера – богинята на благодатта, любовта и красотата. Ще трябва да се опитате да я удовлетворите, особено след 13 октомври. Необходимо е да се грижите за себе си, най-вече за имиджа и начина на общуване. След това Венера ще се премести в съзвездието на Везни и ще трябва да бъдете търпеливи. Очаква се продължителен период на емоционални бури. Само вътрешната ви нагласа ще ви помогне да преминете през този период.

Жената Дева

През октомври ще трябва да се справите с някои неудобства, свързани с неблагоприятната позиция на Луната към вас. За щастие според прогнозата няма да има много трудни периоди – само шест, това са датите: 13, 14, 15, 25, 26 и 27 октомври. Тогава може да се наблюдава и изчерпване на енергията ви. Трябва да действате с равномерно темпо и да не се натоварвате излишно. Пазете се от така наречените „енергийни вампири“ около вас. Не забравяйте да покажете инициатива в бизнеса и в личните си отношения. Успехът е на една крачка от вас.

loading...