Енергийният коридор образуван между двете затъмнения този месец: Как да променим живота си

През август тази година е специална. С две затъмнения – лунно (което беше на 7 август) и слънчево. Това явление е последният път, които сме виждали през 2008...

863 0

През август тази година е специална. С две затъмнения – лунно (което беше на 7 август) и слънчево.

Това явление е последният път, които сме виждали през 2008 г., следващия път, когато се повтаря е през 2026 г.

Но август е уникален с това, че затъмненията дори се разделят на четири равни периода, а директният коридор заема средата на месеца – от 7 до 21 през месец август. Тази хармония на календара дава повече възможности да се възползваме от затъмненията, а правилните енергии да донесат хармония и баланс в живота ни.

Коридор от затъмнения  – времето между две затъмнения, когато те са в тясна времева близост едно до друго. В този случай, започна да тече от 7 август в деня на лунното затъмнение. И завършва на 21 август в деня на слънчевото затъмнение. Това е минималното разстояние между тези две събития – целиат коридор е две седмици.

Нека ви напомня също така, че слънчевите затъмнения се случват в деня на новолунието, а лунното попада точно обратното, на пълнолуние. Трябва също така да се има предвид, че въздействието на всяко затъмнение започва достатъчно ярко да се усеща в продължение на две седмици преди събитието, както и тази енергийна пътека се простира за две седмици след това. По този начин, по време на затъмненията, коридорът на тези енергии са подредени една върху друга и могат да влязат в енергията на резонанса.

Ето списък на прости правила, за периода на коридора от затъмнения:

1. Не вземайти спонтанни и необмислени решения.

2. Не извършвайте големи сделки, свързани с много средства, като покупко-продажби на жилища, имоти, теглене на кредит, инвестиции.

3. Въздържайте ес от важни обсъждания и разяснения в семейството и отношенията, важни жизнени въпроси.

4. Не бива да сменяте работата си, учебното заведение, или смяна на позицията.

loading...