Енергията на 2018 година: Магическото число 11 ще промени живота ни!

Да, 2018 година може да бъде точно такава, каквато си я пожелаете! В нумерологията, числото 2018 се свежда до царствената и алхимична комбинация на двете единици – числото...

826 0

Да, 2018 година може да бъде точно такава, каквато си я пожелаете!

В нумерологията, числото 2018 се свежда до царствената и алхимична комбинация на двете единици – числото 11, което тълкуваме в неговата двуцифрена цялост и според подобаващата му ексклузивност.

Защото числото 11 е магическо число, което съдържа в себе си целият бляскав спектрум и двойнственост на битието. Две единици, две начала, два лидера, две божествени породи, тръгнали в една посока, станали Едно.

Числото 11 съдържа в себе си мощната енергия на две единици, всяка от които сама по себе си символизира силата и индивидуализма на егото. Заедно те говорят за потенциална възможност, за начален тласък и лидерство с удвоена мощ.

Числото 11 е символ на просветлението. То е самата искрица на началото.

Символично, числото 11 се представя в нумерологията чрез две паралелни линии, както и чрез всички видове двойни символи, противоположности и двойнствености.

През 2018 ще бъдем благословени с енергията на числото 11 на глобално и личностно ниво. Нещата ще започнат да стават все по-ясни, ще остава все по-малко скрито-покрито. Ще бъдат разголени прикрити до сега политически, икономически и лични интереси – процес, който започна още през 2017. Ще започнем да разбираме и по-добре себе си.

През 2018 ще имаме шанса най-после да разберем и преглътнем разните противоречия в живота си, а това ще ни позволи да започнем на чисто.

Независимо къде, с кого и защо сме там, където сме, ще бъдем осенени и благословени с нещо много ценно, което ще даде смисъл на настоящето и посока за бъдещето.

В хубаво и в лошо – ще започнем голямото си пробуждане.

Това, което има да ни се случва през 2018 ще хвърли светлина върху важни за нас неща, които до сега са ни се стрували объркани и неясни.

Всичко тайно ще бъде подложено на разкритие и изкарано на дневна светлина.

loading...