Еталон за жена според зодията-Ето кой е на първо място!

12-то място – Близнаци Близнаци получават огромно удоволствие от това, което са и не се стремят към някаква идеална красота. Те просто живеят и се радват на живота,...

1729 0

12-то място – Близнаци

Близнаци получават огромно удоволствие от това, което са и не се стремят към някаква идеална красота. Те просто живеят и се радват на живота, без да претендират за титлата. Да, те не се вписват в общоприетите стандарти на женственост, но винаги намират този, за когото това е така.

11-то място – Дева

Дева – това е една много сложна и умна жена. Тя бързо се адаптира към обстоятелствата. Ако иска, тя може да се превърне в модел, и кралица на красотата. Но е безполезна като такава, защото е толкова прекрасна персона, че умее да контактува, както с мъжете, така и жените.

10-то място – Стрелец

Жена, родена под този знак, е почти перфектна, но не е по стандарта. Разбира се, нейните фенове и почитатели са от тълпата, но те са по-привлечени от непредвидимостта на тази дама, а не от това, че е „идеална“. Това е така, защото мъжете бързо се уморяват от монотонността, а Стрелците са точно тези, с които просто не се отегчават.

9-то място – Овен

Жената Овен има всички предпоставки за получаване на титлата на стандартните дамите, но все още е далеч от нея. Тя е дяволски красива, интелигентна, амбициозна, енергична … Но всички тези положителни качества са пречка за Овните. Такива жени просто плашат мъжете. Разбира се, има смели мъже, готови да завладеят тези красавици, но не са толкова много.

8-мо място – Козирог

Козирозите абсолютно нямат нужда от титли и звания. В допълнение, те не разбират, защо да го правят. Тези жени, които вече са с много добър живот се чувстват цариците на красотата, дори у дома с вързоп дрехи на главата си. Но ако искат, могат лесно да завладеят света.

7-мо място – Телец

Телците обичат разнообразието от рокли и други женски неща. Това са едни невероятни актриси: Може да се издуват като гъба, и с потупване на ресничките, да пръскат красота в играта. Но от време на време, нейните силни и мъжествени черти са пробити, което ги прави не толкова близо до идеала.

loading...