Ето как кармата влияе върху съдбата ви:

Последната цифра на вашата година на раждане е особено важна. Според учението на Фън Шуй, тя е свързана с един от петте основни елемента. И този елемент определя...

257 0

Последната цифра на вашата година на раждане е особено важна. Според учението на Фън Шуй, тя е свързана с един от петте основни елемента.

И този елемент определя най-важните моменти във вашата съдба.
Според древния китайски календар, на който се основава източният хороскоп, петте основни елемента – дърво, огън, земя, метал и вода – влияят на живота ни и образуват причинно-следствени връзки.

Астролозите смятат, че тези елементи имат силно влияние не само върху природата на човека, но и върху неговия характер. Те определят начина ни на мислене, личните навици и предпочитания.

Вижте последната цифра и открийте нещо ново за себе си! Ако последната цифра на годината ви на раждане е:

0 или 1 – година е под влиянието на елемента Метал:

2 или 3 години е под въздействието на елемента Вода;

4 или 5 години е под влияние на елемента Дърво;

6 или 7 – година е под въздействието на елемента Огън;

8 или 9 години е под влиянието на елемента Земя.

Метал.

Те са целенасочени, решителни и независими хора. Те знаят как и обичат да управляват. Често изглежда, че имат желязно сърце в гърдите си. Поради огромната им вътрешна сила те изглеждат нечувствителни. Но металните хора имат голяма интуиция. В допълнение, те са в състояние да издържат там, където други вече се разрушават. В допълнение, много от техните приятели посочват яростния магнетизъм на „металните“ хора.

Те имат огромна нужда от лично пространство. Някои ги смятат за сложни и претенциозни. Те винаги са готови да помогнат, но никога не го търсят сами. Те не толерират намесата в живота си и не приемат нежелани съвети. Обикновено металните хора са амбициозни и щастливи в бизнеса.

loading...