Ето как ще промени живота ви 2018 година – проверете с този тест!

С помощта на нумерологията имате възможност да надникнете в бъдещето и да разберете какви ще бъдат следващите дванадесет месеца за вас. За целта обаче първо трябва да изчислите...

699 0

С помощта на нумерологията имате възможност да надникнете в бъдещето и да разберете какви ще бъдат следващите дванадесет месеца за вас.

За целта обаче първо трябва да изчислите личното си число (то е едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане), а след това да го съберете с 2018.

Ако при събирането получите числата 11 или 22, трябва да ги оставите така. Но при всички останали случаи трябва извършите сборуване, докато получите число от 1 до 9.

Ето и един пример, който ще ви помогне да се ориентирате в изчислението: Ако рождената ви дата е 10.06.1950 година, трябва да извършите събиране на цифрите от деня ви (1+0=1), месецът си остава 6, цифрите от рождената ви година (1+9+5+0=6).

С други думи събирате 1, 6 и 6 и довеждате сбора до едноцифрено число.

Така получавате личното число 4, което събирате с цифрите от настоящата година (2+0+1+8=11).
Събирате 4 и 11 и довеждате сбора до едноцифрено число. В крайна сметка получавате число 6, което показва как ще протече година ви.

1. Време е за промени

Годината ви представя възможност да скъсате завинаги със старите си разбирания и да преобразите живота си до неузнаваемост. Възползвайте се от шансовете, които ще се открият пред вас, без да се страхувате от неизвестността. Възможно е първите месеца изпитвате трудности заради това, че сте напуснали зоната си на комфорт, но ако отворите ума си за нови знания и гледни точки, през лятото вече ще сте успял и щастлив човек.

2. Ще преборите егоизма си

През 2018 година ще разберете, че светът не се върти само около вас. Ще си дадете сметка, че за да потръгнат делата ви, трябва да се съобразявате с околните и техните нужди. Ако успеете да преборите егоизма си и се научите на компромиси, годината ви ще бъде една от най-успешните и щастливите досега. Ако все още не сте намерили партньор, със сигурност ще го направите.

3. Очаква ви много работа, но и заслужена почивка

През 2018-та ще се поизпотите. Ще се наложи да се доказвате многократно както в кариерата, така и в любовта. Възможно е да заживеете на семейни начала с половинката си, а това ще ви накара да пораснете по-бързо и да узреете. Но тази година ще ви предложи и много приятни мигове. Пътуване до тайнствена страна, както и няколко незабравими купона, са само част от изненадите, които ви предстоят в следващите месеци.

4. Предстоят ви възходи и падения

През 2018 година ще имате своите звездни мигове. Още през първите месеци ще жънете успех след успех и ще си позволявате глезотийки, за които досега само сте си мечтали. За жалост обаче, има голяма вероятност бързата слава да ви главозамае и да ви извади извън строй. Ако го позволите, със сигурност ще развалите някой от стабилните си отношения и това ще доведе до падения.

loading...