Ето какви неподозирани тайни крие зодиакалният ти знак според Лунния хороскоп

Овен Нуждаеш се изключително много от това да си заобиколен от хора, с които можеш откровено да поговориш за чувствата си. Главната ти емоционална потребност е винаги да...

680 0

Овен

Нуждаеш се изключително много от това да си заобиколен от хора, с които можеш откровено да поговориш за чувствата си. Главната ти емоционална потребност е винаги да бъдеш първа, независимо дали става въпрос за покупка на скъп телефон, или издигане в кариерата.

Много лесно се вдъхновяваш и си склонна към риска: първо скачаш, после мислиш дали наистина си искала да го направиш. Впрочем, дори и да се окаже, че не си го искала много – чувстваш, че е по-добре да съжаляваш за направеното, отколкото за това, което не си сторила.

Телец

Най-големите ти емоционални потребности са свързани с комфорта и спокойствието. Твоят език на любовта са грижите и подаръците. В това няма нищо лошо, но има и определен риск. Добрият секс за теб е много важен. Ако той не съществува, започваш да търсиш друг партньор.

Най-големите ти страхове са свързани с внезапните промени и нахлуването в личното ти пространство. Нужно ти е време да се примириш с това или да помислиш как да го избегнеш.

Близнаци

Основната ти емоционална потребност е свързана с това да бъдеш чута: и в личния живот, и на работа, и сред приятелите. Също така се нуждаеш от партньор, с когото да разговаряш лесно и който може да те изслушва. В противен случай от връзката ви няма да излезе нищо.

Най-големият ти страх е свързан със застоя. Нуждаеш се постоянно да работиш, да учиш, да пътуваш, а умът ти винаги трябва да е зает с нещо.

Рак

Ти си много емоционална личност и непрекъснато преживяваш нещо, но предпочиташ да го криеш. Основната ти емоционална потребност е свързана с това да се грижиш за хората, като дълбоко в душата си се надяваш, че някой ще направи същото и за теб.

Много често държиш до последно на отношенията с мъжа до себе си, защото не искаш да губиш всички тези емоционални усилия, които си вложила в тях. Мъчно ти е да се разделиш с партньора си и оставаш с него, докато присъствието му не започне да ти причинява болка.

Лъв

Онова, от което се нуждаеш най-много в емоционален план, е да бъдеш забелязвана. Обичаш да блестиш и ти се иска всички да го забелязват. Главният ти страх е някой да не те приеме като обикновен човек. Трябва да разбереш един много прост факт: светът не е длъжен да се върти около теб и ако това не се случва – не е трагично. Научи се да го приемаш.

Запомни също така, че си щедра и благородна, но не всички са такива. Освен това, някои хора се променят с времето. Пусни онези, които ти причиняват неприятности. За съжаление, те няма да се променят към по-добро. Не всички заслужават любовта ти. Това е самата истина!

Дева

Единственото, от което се нуждаеш, е всичко с вътрешния ти живот да е наред. Въпреки стереотипите за Девите, ти наистина можеш да бъдеш разпиляна и да обичаш безпорядъка. За сметка на това всеки хаос в душата ти те изкарва извън релси и няма да се успокоиш, докато не приведеш вътрешното си състояние в ред.

Важно е да помниш, че съвършенството не винаги е възможно, а дори да е така – в повечето случаи не може да се случи „тук и сега“. Не се панирай, а просто изчакай малко и всичко ще се оправи.

Везни

loading...


Коментари