Ето защо не се разбирате с вашия партньор според зодията му

Защо вашите любими не издържат? Овен Овните са енергични и винаги готови за приключения, но това може да има отрицателно въздействие върху техните отношения. Те мразят предсказуемост и...

1293 0

Защо вашите любими не издържат?

Овен

Овните са енергични и винаги готови за приключения, но това може да има отрицателно въздействие върху техните отношения. Те мразят предсказуемост и рутина, така че често си тръгват, без да кажат на партньора си.

Те очакват много от другите хора, но често не обяснява какво точно.

Такива изисквания, в съчетание с импулсивен характер, предполагат изключително трудни отношения.

Телец

Телците, както е известно, са инати и затворени. Ако пробиете тази здрава външна обвивка, веднага ще разберете доколко те са обсебени от успеха.

Това е чудесно, докато не започне да се отразява на околните. Техният принцип „или така както аз искам, или никак“, меко казано, е отблъскващ.

Близнаци
Фатален недостатък на Близнаците – жестокост. На тях не им е все едно, но те практически не могат да съчувстват на другите.

Те изглеждат студени или безчувствени, но рядко умишлено се държат по този начин. Това може да отблъсква партньорите, затова изграждането на отношения с Близнаците е изключително трудно.

Рак

Раците са много, много чувствителни. От една страна това е добре, защото те внасят тази чувствителност в отношенията, изпитват дълбоки чувства и любов.

Но заради тази чувствителност те реагират остро на всичко и вземат всичко твърде лично.

Лъв

Лъвът се нуждае от много внимание, в отношенията, и в живота като цяло. Да имате връзка с Лъв е и вълнуващо, и изтощително.

Те постоянно се нуждаят от насърчения и похвали. За да изградите връзка с Лъв ви трябва много енергия.

Дева

Девите са изключително критични към всичко и това убива чувствата. Те искат всичко да е перфектно и ще покажат всяко нещо, което не им харесва или не съответства на изключително високите им стандарти.

loading...