Ето какво Бог е прошепнал на ухото на всеки знак от зодиака …

Една легенда гласи, че веднъж призори, Бог събрал 12 деца и на всяко прошепнал неговото предназначение. Ето каква е главната тайна на всеки знак от зодиака … Овен...

10243 0

Една легенда гласи, че веднъж призори, Бог събрал 12 деца и на всяко прошепнал неговото предназначение. Ето каква е главната тайна на всеки знак от зодиака …

Овен

Давам ти задължението винаги и навсякъде да бъдеш лидер, да водиш народа след себе си и да запалваш в сърцата на хората огън. Следвай мечтата си, изпълнявай желанията си и вдъхновявай хората. Ти ще бъдеш упорит, много ще те осъждат за това качество, но никога не забравяй, че не може да се постигане желаното без упоритост!

Телец

Аз ти давам възможност се лекота да умножаваш благата си. Но това ще се получи само при едно условие: ако в сърцето ти има любов. Опитай се да не бъркаш любов и материално. Не забравяй, че любовта винаги трябва да е на първо място, тогава ще успееш.

Близнаци

Давам ти специален подарък: ще помагаш на хората да се разбират помежду си. Но за това трябва да издържиш едно изпитание: да намериш хармония със себе си и света. Ако успееш, тогава Вселената ще получи още един първокласен психолог, политик или дипломат.

Рак

Давам ти мъдрост, чувственост и чувствителност в едно. Ти повече от всеки друг знаеш как да се помогне на хората със съвет. Моля, не се превръщай в отшелник. Ти си нужен на хората!

Лъв

Подобно на Овена, аз ти дават възможност да водиш хората. Ти винаги ще помагаш на хората с мъдър съвет, без значение, че ще те критикуват за твоя егоизъм. Ако не беше твоето его (а без недостатъци хората не умеят да съществуват), нямаше да бъдеш в състояние да постигнеш просперитет. Освен това, аз ти давам широк ум за да помогнеш на всеки, който има нужда.

Дева

Възлагам ти да следваш собствените си интереси. Бъди верен на себе си, педантичен към детайлите, разпространявай знания. Ако следваш тази мисия, около теб ще цари аура на мир и спокойствие, които ще споделяш с други хора.

loading...