Хороскоп само за жени до края на годината!

Овен Годината за Овена ще премине в благоденствие, сигурност и комфорт. Огнената им природа ще намери в символа на бъдещата година, патрон и покровител. Всички замислени планове ще...

6571 0

Овен

Годината за Овена ще премине в благоденствие, сигурност и комфорт. Огнената им природа ще намери в символа на бъдещата година, патрон и покровител. Всички замислени планове ще се изпълняват бързо и успешно. Бедствията през 2017 г. ще заобикалят Овена. Основното нещо е да са предпазливи с думите.

Телец

Петелът е отличен стопанин, въпреки несериозната си природа. Той добре се разбира с Телците. Но главозамайващи успехи жените от този знак не трябва да очакват. Техният тренд през следващата година – последователност и предвидимост. А да прави радикални промени в живота си, на Телец не се препоръчва.

Близнаци

Тяхната двойствена природа и стремежа им към новото през следващата година ще създадат истинска „гърмяща“ смес. Близнаци с лекота ще сменят прически, работно място или град на пребиваване. Те на шега и на игра ще разбиват семейни съюзи и с техните останки веднага ще строят нови такива. Но всички тези промени ще са от полза за красавиците.

Рак

За меланхоличните Раци годината може да се изпълни с разочарования от неизпълнени планове. Тяхната водна природа ще влезе в открит конфликт с Огнения Петел. Покоряването на високите върхове е по-добре да отложат за бъдещето. И да се съсредоточат върху вътрешния си свят. Рак с голямо внимание трябва да се отнася към външния си вид и здравето.

Лъв

За величествената Лъвица настъпва „златен“ период. Това ще бъде година на пълна доминация. Издигане по професионалната стълбица, успехи сред мъжете, материално благополучие. Всичко това ще бъде на разположение на всяка Лъвица, само трябва да избере подходяща жертва. Особено добре това ще се развива тази година бизнеса на дамите от този знак.

Дева

За практичните и рационални Деви настъпва годината на значителен напредък към постигането на целите. Девите твърдо стоят на краката си, и ураганите през следващите 12 месеца няма да ги засегнат. Годината на Огнения Петел ще бъде добра за тях в абсолютно всяко отношение. Но най-вече от финансова гледна точка.

loading...