Eто какво очаква всяка зодия в годината на Земния глиган

2018-та беше годината на Земното куче, а следващата година ще премине под знака на Земния глиган (или Земното прасе). Официално китайската нова година започва на 5-ти февруари, но...

2165 0

2018-та беше годината на Земното куче, а следващата година ще премине под знака на Земния глиган (или Земното прасе). Официално китайската нова година започва на 5-ти февруари, но е хубаво да се подготвим още от сега за това, което ни предстои.

Ето малка част от това какво да очаква всеки зодиакален знак:

 • Плъх: Годината ще бъде пълна с щастие и много успехи в професионален план!
 • Бик (Вол): Добра година. Очаквайте благоприятни възможности за правене на пари.
 • Тигър: Вие сте непокорни като зодиакалния ви знак, затова винаги правите каквото си поискате. Тази година обаче ще трябва да се научите да работите в екип, иначе ще пропуснете няколко златни възможности.
 • Заек: Очаква ви отлична година! Няма да се тревожите толкова много и ще срещнете нови приятели.
 • Дракон: Годината на Глигана ще ви донесе спокойствие и възможност да преосмислите стари грешки и решения. Ще намерите вътрешен мир.
 • Змия: През тази година трябва да бъдете упорити, защото ви предстоят някои изпитания.
 • Кон: Следващата година определено ще бъде по-успешна от тази, ще се разрешат някои проблеми, които ви тормозят от дълго време.
 • Коза (Овца): Очакват ви много възможности в професионален и личен план, много от вашите амбиции и цели ще се изпълнят!
 • Маймуна: През следващата година ще имате много късмет и много възможности да докажете себе си.
 • Петел: Тази година ще трябва да се съсредоточите върху социалния ви кръг и да обърнете повече внимание на приятелите и семейството ви.
 • Куче: Тази година не разчитайте на късмета, ще трябва да постигнете всичко със собствени усилия, но резултатите ще си заслужават.
 • Глиган (Прасе): Това е вашата година, разбира се! Набележете си цели и вървете смело към тях! Веднъж щом започнете да работите върху себе си, резултатите няма да закъснеят.

А сега нека разгледаме какво ни е подготвил Земният глиган в най-важните области от живота:

ЗДРАВЕ

2019-та ще е пълна с изкушения, но не бива да прекаляваме с храната и с мързела, колкото и да ни се иска. В такава година немалко хора занемаряват здравето си, затова вие се постарайте да спортувате повече и да следите какво ядете. Хората, родени под знака на Плъха, Бика, Кучето и Маймуната, ще бъдат неспокойни – не позволявайте на тревогите да доведат до безсъние, намалете стреса и увеличете движението.

Онези, които са родени под знака на Тигъра, Петела, Коня и Заека, ще пращят от енергия през цялата година, ще искат да пътешестват и да поемат неоправдани рискове. Хубаво е първо да преценят силите си, за да не се стигне до неприятни изненади.

Хората, които са родени под знака на Козата, Дракона, Прасето и Змията, трябва да се съсредоточат върху здравословни проблеми, които отдавна ги тормозят, но на които все не обръщат внимание.

КАРИЕРА И ПАРИ

През тази година ще трябва да ограничим разходите си и да преосмислим щедростта си – не давайте заеми на хора, които не го заслужават или които често ви използват по този начин. Хубаво е и вие да не взимате заеми през тази година.

В професионален план Плъхът, Бикът, Заекът и Козата могат да са напълно спокойни, защото всичко ще върви гладко. Вие сте изпълнени с енергия и борбеност, пред вас ще се открият много възможности, така че не се свенете да мечтаете много смело. Късметът е на ваша страна най-вече в периода юли-октомври.

loading...


Коментари