Ето какво ще правят зодиите през есента-Овен-към нови върхове, Девите са под пара

Овен Винаги се стремите към нови върхове, затова отидете в някой увеселителен парк или на панаир, качете се на виенското колело и се забавлявайте. На върха, с приятели,...

755 0

Овен
Винаги се стремите към нови върхове, затова отидете в някой увеселителен парк или на панаир, качете се на виенското колело и се забавлявайте.

На върха, с приятели, ще се почувствате страхотно.

Телец
Телците обичат да правят нещо със собствени ръце. Покажете кулинарните си умения. Времето ще е по-хладно, ще може да се отдадете на готвене. Направете ябълков пай или баница и поканете гости, които да опитат.

Близнаци
Измислете какъв костюм ще облечете на Хелоуин. Ако досега не сте го празнували – време е да опитате нещо ново. Планирайте как ще прекарате вечерта на 31 октомври с компанията и изберете заедно костюмите си от рано, докато са по-евтини.

Рак
Милите и симпатични раци обожават панаирите, които често са в края на лятото и началото на есента. Посетете такива събития и яжте много розов захарен памук. Опитайте и от другите лакомства и се качете на всички люлки.

Лъв
Отидете на футболен мач. Обичате светлините, спорта, действието, тръпката. Ако имате любим отбор, така ще изразите емоциите си и ще си спомните какво е да си върл фен. Ще се видите с приятели и заедно ще споделите страстта към футбола.

Дева
Девите са под пара и постоянно вършат нещо – нека си дадат почивка в началото на есента. Играйте игри навън, посетете някое село, скрийте се сред растенията, и накарайте някой приятел да ви намери. Или поне посетете известните стаи за игри.

loading...


Коментари