Ето какво те чака през новата седмица (Хороскоп)

Седмичен хороскоп ОВЕН Успешна седмица Предстоящото седемдневие ще е интензивен период за осъществяването на планираните цели и привеждането в ред на интересуващи ви въпроси. Ще действате по делата...

1020 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Успешна седмица

Предстоящото седемдневие ще е интензивен период за осъществяването на планираните цели и привеждането в ред на интересуващи ви въпроси. Ще действате по делата си с присъщата ви строгост, а някои дори ще се престараят и неочаквано ще усложнят обстоятелствата. Принципно казано седмицата обещава реализация на целите ви. В петък ще ви липсва активност, следващите дни до сряда включително ще са успешни. Повече напрежение ви носи само четвъртък.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Ярки делови проблеми

В личен план Телците се чувстват стабилни, но желаното развитие в делово отношение не е налице. Деловата ситуация предизвиква големи затруднения, защото движението ù наистина се превръща в маркиращо, с тенденция съвсем да спре. Ако възнамерявате да се докажете, следва да действате незабавно! Всички дни през седмичния период ще са доста напрегнати. Ако успеете да намерите надежден спонсор, вероятността да се възстановите ще се възроди.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Амбициозни и войнствени

За реализиране на намеренията си Близнаците ще положат значителни усилия. Ще се сблъскате с доста трудности, които в повечето случаи се свеждат до удари от страна на противниците, към чиито действия едва ли ще останете безмълвни и равнодушни. Разгръщайки се в този ритъм, събитията често биха могли да се окажат извън контрол. В петък и през уикенда – сполука и нерви. Понеделник и сряда са сполучливи, а вторник и четвъртък ще са напрегнати и нервни.

Седмичен хороскоп РАК

Напрегнат период

Позициите на Раците – особено тези в деловата сфера са стабилни и печеливши, но това определение трудно може да се приеме като аргумент за спокоен седмичен период. Макар и успешна, седмицата ще е изпълнена с много напрежение, предизвикано от борби с противници. Последните често ще си служат с клевети, лъжи и измами. Петък носи промени, а уикендът е напрегнат. Делничните дни се характеризират с лесно извоюван успех по целите.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

В етап на бавно възстановяване

При Лъвовете се отчита известна нестабилност сега, която се основава както на настоящите ви обществени позиции, така и на вътрешни характеристики, говорещи предимно за припряност, която е плод на неточни преценки. В противовес на тази външна картина може да се изтъкне един значим факт. Това е бързо завладяващото ви душевно равновесие. Петък е тежък, а уикендът – успешен. В понеделник лъжи, а във вторник промени, следващите дни са напрегнати.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Изразителна активност и успехи

Периодът ясно говори за изразителна активност относно бизнеса и служебните дела, контактите в обществените среди и сферите, свързани с интересите и стремежите ви. При някои от Девите не е изключено да възникнат партньорски противоречия, но те едва ли ще създадат проблеми, защото своевременно ще ги овладеете. Петък ще е много тежък и напрегнат, а събота е спокойна. Неделя, понеделник и вторник са успешни. В сряда успех и нерви, а четвъртък е ползотворен.

loading...