Ето какво те чака през новата седмица

Седмичен хороскоп ОВЕН Напредък чрез партньорство Безработните ще получат шанс и много от тях ще намерят своето място. Странното при Овните за момента е, че стабилността им в...

1237 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Напредък чрез партньорство Безработните ще получат шанс и много от тях ще намерят своето място. Странното при Овните за момента е, че стабилността им в професионална отношение е изразителна, но това не оказва влияние върху растежа им. Получава се нещо като временно замразяване на ситуацията. Ориентирайте се към обществените среди. Открива се шанс за обединяване с някого.Петък ще е успешен ако сте сдържани. Макар и трудна, събота е сполучлива. Неделя е твърде ползотворна. Много успешна ще е реализацията ви и през делниците.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Овладейте нервността си

Делата ви не винаги ще се развиват според очакванията. Постоянство е основният акцент през периода. За Телците е важно да овладеят качествено нервното напрежение, което е натрупано от време насам. Следващият ход е да се устремите към ново партньорство, което ще работи добре ако сте честни, Иначе следва провал в съвместната дейност. Седмицата ще ви радва със служебен успех, но следва да сте твърди и категорични в намеренията си. Петък е чудесен. Събота е тежка, а в неделя сте нестабилни. Понеделник е хубав, а следващите ще са трудни.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ Владейте се и действайте логично Все по-често ще се обръщате към себе си в търсене на истини, не получаващи ги от вън. Налице са няколко несинхронизирани фактора, които ще събудят високата нервност на Близнаците, а следствието от това в материален и социален план, ще е провал в осъществяването на целите. Единственият успешен ход е да се владеете и да следвате логичното развитие на събитията. Петък е благоприятен. Събота е тежка, а неделя е променлива и нестабилна. Понеделник и четвъртък са благоприятни. Вторник и сряда също, но са и доста нервни.

Седмичен хороскоп РАК

Действайте отговорно

Не пренебрегвайте нищо, което би ви помогнало да разгърнете потенциала си в положителна посока. В положителният си аспект звездните фактори ясно подчертават добрите възможности за реализация на вашите материални цели, и за провеждането на успешни преговори, сделки, и пр., но в негативния предупреждават за опасността от безотговорност. Окончателният вариант ще зависи от личната ни активност. Петък и уикендът са силни дни за всякакъв вид успехи. Делниците също са много благоприятни за целите ви, с изключение на утежнената сряда.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Възстановете вътрешното равновесие Действайте самостоятелно днес, не работете с много хора, защото това е възможно да ви донесе разочарования. Преобладаващото мнозинство от представителите на Лъв намират, че се намират в психическо равновесие, но това съвсем не е така. Нервите ви са силно разклатени, и най-малкото емоционално раздвижване, предизвиква мощна реакция, която не е трудно да познаем, какво ще е в негативен план. Владейте се,и акцентирайте върху успешната си изява.Събота и уикендът ще са успешни. Трудните делници са вторник и сряда. Понеделник и четвъртък са успешни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Делова и финансова сполука

Периодът е благоприятен за делова и финансова реализация, на при осъществяването на личните си цели ще се сблъскате със затруднения. Поради сплетни и клюки по ваш адрес, във взаимоотношенията с хора от обществените среди, ще последва охладняване, и постепенно ще прекъснат. Петък е благоприятен. В събота сте активни и успешни, а неделя ви радва с предимство. Понеделник намеква за предстоящи промени. Всички следващи дни са благодатни.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Силен късмет

loading...