Ето какво те чака в първите дни на 2018 (Седмичен хороскоп)

Седмичен хороскоп ОВЕН Организирайте се Започвате периода малко неорганизирано, което ще създаде проблеми във взаимоотношенията от делови тип. Ще се наложи да коригирате държанието си, за да избегнете нарастващата...

821 0

Седмичен хороскоп ОВЕН

Организирайте се

Започвате периода малко неорганизирано, което ще създаде проблеми във взаимоотношенията от делови тип. Ще се наложи да коригирате държанието си, за да избегнете нарастващата конфронтация, която в противен случай ще изкристализира в остри кавги. Петък и уикендът ще са успешни. Понеделник е силно напрегнат. Внимавайте! Вторник може да се превърне в ново начало. Ярка реализация на целите ще ви радва в дните сряда и четвъртък.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Много добри възможности

Като възможности за реализация на делови цели и за присъствие сред проспериращите обществени кръгове, Телците ще се ползват с предимство, и ще имат шанса да осъществят намеренията си. Лошото е, че може да възникнат здравословни проблеми, които ще объркат плановете на мнозина. В петък се очертава успех, а в събота ще стабилизирате позициите си. Неделя и понеделник са доста плодородни.Вторник е по- напрегнат, а сряда и четвъртък са хубави.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Много напрежение

За пълноценната си реализация през новата седмица, Близнаците трябва да се съобразят само с едно изискване, което ще е наложено от обстоятелствата – владеене на емоциите и никакви кавги.Това е трудно постижимо при вас, но пък не е невъзможно. Ще възникнат обстоятелства, при които с повече настоятелност ще постигнете чудесни резултати. Много напрегнат петък и хубав уикенд. Делниците ще са успешни, но за повечето от вас ще са силно напрегнати.

Седмичен хороскоп РАК

Към напредък чрез промени

Може би, не точно в момента а по-рано, Раците са достигнали до убеждението, че промяната е жизнено необходима,а предстоящата седмица е чудесен период за такова начало и за усърдна работа относно стабилизирането ви в новите обстоятелства. Петък е хубав, но избягвайте конфликтите. Уикендът разкрива добри възможности за успех и напредък, което може да се каже и за делничните дни, но задължително не бива да участвате в конфликти, или да се отпускате.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Нерви и проблеми

Доста нервен период за реализация на вашите делови цели. Мнозина от зодията няма да успеят да осъществят професионалните си идеи поради пречещи фактори и препятствия от високостоящи. Ще проведете успешни контакти през периода, които ще дадат своя плод на по-късен етап.Петък ще е доста сполучлив, но и много напрегнат. С добри резултати ще ви зарадва и уикендът. Делниците са наситени с напрежение от различно естество. Избягвайте противоречията!

Седмичен хороскоп ДЕВА

Изкусни и умели Благодарение на хитри и умели ходове, Девите ще реализират във висока степен деловите си цели през предстоящото седемдневие. Това е валидно и за финансовита. Контактите в обществото и с хора от близкия кръг ще преминат в условията на конструктивизъм. В петък не прибързвайте. Ще сгрешите! Уикендът е напрегнат, но и успешен. Показателни с добрите си данни за сполука са дните понеделник, сряда и четвъртък. Вторник ще е слаб и нервен.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

loading...