Ето какво трябва да направите до края на февруари, според зодията си!

Искате да си поставяте цели, но ви е много трудно да изберете какви? За щастие, има лесен начин да си създадете цели, да ги преследвате и постигате. Просто...

672 0

Искате да си поставяте цели, но ви е много трудно да изберете какви? За щастие, има лесен начин да си създадете цели, да ги преследвате и постигате. Просто трябва да намерите правилните такива.

И тук на помощ идват звездите. Началото на месеца на любовта е и идеалното време за поставяне на месечна цел. Ето каква цел да си поставите този февруари според зодията.
Овен

Изберете един малък дневен навик – нещо, което отнема по-малко от пет минути и следователно е статично – което ви принуждава да седнете неподвижно и да си почивате в продължение на пет минути. Може да медитирате или просто да изключите музиката си в продължение на три до пет минути, когато шофирате, или да вземете кратка почивка от телефона. Нямате никакво извинение – да работите по нещо толкова лесно и безболезнено в графика си, не трябва да бъде проблем и това е чудесен начин да се забавите и да си позволите почивка

Телец

Започнете да правите едно нещо на ден, за което не казвате на никого – тайна, която можете да запазите за себе си. Това може да е нещо, свързано със здравето, като ходене на разходка. Или нещо, свързано с творчеството – като например писане в дневник. Просто изберете нещо забавно и добро за вашето благополучие, което сте планирали преди време, за да знаете, че го правите за вас и само за вас.

Близнаци

Започнете да обръщате активно внимание на отрицателните си разговори. Обърнете внимание какви думи използвате и кога. Това ще ви помогне да започнете да го овладявате, вместо да го оставите то да ви владее. Колкото повече се опитвате да обърнете внимание на това, толкова повече ще осъзнаете колко сте го правили, без да се усещате и колко можете да го намалите, когато всъщност следите за него.

Рак

Вземете си нов тефтер. Можете да намерите нещо евтино във всеки магазин. В края на всеки ден напишете три неща, които сте благодарни за това, което се е случило днес. Те могат да бъдат малки или великолепни. (Ако не сте нощен човек, можете да го направите и сутрин и да отразявате деня преди това). Това е просто и е управляемо, не отнема време. Това ще ви помогне да изградите навика да показвате собствената си благодарност, вместо да живеете в негативните неща повече от необходимото.

Лъв

Помолете приятеля си да ви препоръча книга, която никога не сте чели сами, но мислите, че искате. Прочетете колкото се може повече този месец и в идеалния случай я завършете, ако имате време. Това ще засили вашата любов към изживяването на нови неща – като същевременно ви напомня, че винаги имате какво да научите от всички около вас.

Дева

Направете най-малкото и най-лекото нещо в списъка си точно сега. Много време мислим, че когато става дума за „да правиш нещо ново“ или „да излезеш от зоната ни на комфорт“, трябва да направи първо най-дръзките или смущаващи неща. Но често е много по-добре да започнете с по-малката или най-лесната стъпка. Така че, ако сте искали да опитате салса или искате най-накрая да проверите група за срещи, направете го ТОЗИ МЕСЕЦ. Това със сигурност е смущаващо, но също така е възможно! И то ще ви даде много по-голяма увереност.

loading...