Ето на кои зодии ще се усихне късметът през тази седмица

Тази седмица ще ви припомни, че животът е пълен с изненади и най-неочаквани събития. Седмичен хороскоп Овен Опитайте се да не им обръщате никакви внимание, потопете се в...

1197 0

Тази седмица ще ви припомни, че животът е пълен с изненади и най-неочаквани събития.

Седмичен хороскоп Овен

Опитайте се да не им обръщате никакви внимание, потопете се в работа, това ще ви разсее изцяло. В сряда не поемайте нереалистични задължения към началниците си, в противен случай ще бъде трудно да се измъкнете от ситуацията. В личен план, каквото и да направите може да има напълно противоположен ефект. Така че внимавайте. Бъдете грижовни към здравето си, намалете цигарите и алкохола, ако употребявате такива.

Седмичен хороскоп Телец

Предизвикателствата сега приемете с усмивка. Може да ви е трудно, но със сигурност няма да ви е скучно. Колкото и да се стараете бъдете сигурни, че няма да ви е скучно. Куражът ви е в повече,така че всичко ще ви изглежда като една безобидна игра. В средата на периода може да ви се стори, че силите ви намаляват. Затова не губете време и започнете да се храните здравословно и засилете приема на витамини. През почивните дни не се товарете с работа и се опитайте да забравите за тревогите.

Седмичен хороскоп Близнаци

През тази седмица ще са успешни всички действия, свързани с промяната на работата. Правете проучвания, търсете нови източници на информация, ходете на интервюта. Осланяйте се на интуицията си, но и не само. Важното е да не изберете място с прекалено натоварване, за което ви обещават, че с времето ще намалява. Най-вероятно ви заблуждават и след време ще съжалявате, че сте се подали на тази заблуда. През почивните дни ще се наложи да помогнете на ваши роднини с ремонтни дейности.

Седмичен хороскоп Рак

Тази седмица ви очаква приятно пътуване с много приятели. Не мислете това, което сте оставали зад себе си, особено ако ще се върнете отново. Сега се наслаждавайте максимално, защото такива моменти се случват рядко. Бъдете сигурни, че ще успеете да уловите всички мигове, които ви се случат. Пътуването ще е особено полезно за професионалното ви развитие. Не се колебайте да използвате всички възможности в тази област. Също така не губете контактите на хората, с които се запознаете.

Седмичен хороскоп Лъв

Тази седмица обемът на задълженията ви може да нарасне неимоверно. Не се колебайте да делегирате отговорности. Освен това не си мислете, че ще може да контролирате всичко. Опитайте се да не се ядосвате на малки грешки и пропуски. Те няма да са фатални, но вие може да се изнервите прекалено и това няма да има резултат за никого. С напредването на дните се опитайте да туширате напрежението. Почивните дни се опитайте да изхвърлите всяка мисъл за работа от главата ви.

Седмичен хороскоп Дева

Тази седмица обърнете внимание на здравето си. Ако усетите признаци за разболяване останете у дома и отидете на преглед възможно най-бързо. Не се самолекувайте. Бъдете отговорни към здравето си. Може да получите предложения за излизане , но не се изкушавайте дори да си мислите, че се чувствате малко по-добре. В личен план нещата са в застой и така е по-добре за момента.

loading...