Ето този мъж от Зодиака е най-сексуалният и успешен

Любовта и сексът за него са такива естествени потребности, като сънят и храната. Възможно е още при първата среща да забележите, че този сексапилен мъж очаква от жената...

1876 0

Любовта и сексът за него са такива естествени потребности, като сънят и храната. Възможно е още при първата среща да забележите, че този сексапилен мъж очаква от жената изпълнение на всичките си желания.

От неговата гледна точка, във всяка ‘ледена кралица’ живее ‘гореща мацка’. И въпреки че Козирогът не притежава притегателната мрачно-еротична енергия на Скорпиона, в никакъв случай не може да пренебрегнете неговия сексапил.
Неговата ярко изразена сексуалност е основната причина и за ‘наглостта’ му. Освен това, когато Козирогът реши да вкара в леглото си някоя жена, не се съобразява с никакви предразсъдъци. Момичешката наивност и неопитността не са пречка за него, дори напротив, този мъж често е привличан от по-млади особи.

Представителят на тази зодия живее на принципа: „Аз съм секси, ти си секси, защо да губим повече време в приказки?“ Той не приема откази и е готов да почака само в един-единствен случай – ако жената има сериозни (наистина сериозни, а не измислени) причини да не пристъпи към развитие на нещата незабавно.

Козирогът се нуждае от увереност, че е обичан. Към своята любима той предявява ‘повишени изисквания’, като например силна привързаност, дълбоки чувства и пълно себеотдаване. Ако тя достатъчно умело се справя с ‘галенето’ на егото му и постоянно му дава ясно да разбере, че неговата компания е най-прекрасната в целия свят, то може да бъде уверена, че държи Козирога на ‘къс повод’.

Тези мъже не изневеряват и искрено се удивляват, разбирайки за кръшканията на познати и приятели. „За какво ми е друга, след като вече съм намерил идеалната?“ Козирогът е готов да принадлежи на една жена безрезервно.

Той предпочита домашния уют пред шумните партита, но това далеч не означава, че с него ще скучаете. Козирогът е като качествен коняк – с възрастта става все по-благороден, а сексуалните му ‘техническо-тактически’ характеристики само се подобряват.

Въпреки това, идеалната жена, от гледна точка на Козирога, трябва да бъде не само прекрасна любовница, но и да е блестяща в други роли – да е добра домакиня, домашен психотерапевт и верен приятел едновременно. При положение, че дамата отговаря на гореизброените условия, този мъж е готов да се съгласи, че безоблачната, истинска любов наистина съществува и че неговата любима му е предначертана от самата Съдба.

Козирогът е ‘парично-ориентиран’ мъж и борави с финансите изключително разумно, внимателно, отичтайки всички възможни рискове.

Той винаги прави това, което счита за свой дълг.
Ако интересите му не съвпадат с тези на другите, не прави компромис. Дори и да Ви се струва, че сте победили и можете да го преубедите, не се залъгвайте! По този начи (правейки се ‘на луд’) той просто се опитва да печели време.

Този човек определено умее да се самоконтролира. По лицето му практически е невъзможно да бъдат разчетени истинските му мисли. Но без значение колко сдържан и хладнокръвен изглежда, в дълбините на душата му със сигурност гори огънят на страстта.

loading...