Ето защо Козирог ще имат най-силната година през 2019

2019 година Козирозите са мотивирани от силно желание да започнат на чисто. Инстинктът за започване на нещо ново е с тях, както и желанието да го направят. Новаторските...

539 0

2019 година Козирозите са мотивирани от силно желание да започнат на чисто. Инстинктът за започване на нещо ново е с тях, както и желанието да го направят. Новаторските импулси са силни и те се чувстват енергични, спонтанни и ентусиазирани.

2018 беше страхотна за представителите на зодия Козирог, но пътуването им едва сега започва! Пригответе се за още една успешна година изпълнена с емоция, нови начинания и много любов.
От началото на тази година до края на 2020-та , всички ще се стремя т да са като вас, защото планетите ще бъдат събрани във вашия знак.

Ето и няколко неща, които всеки Козирог трябва да има в предвид с навлизането на новата година:
Козирога обича да планира

Всички знаят, че козирозите са вечните мислители, с планове за бъдещето, за проектите за здравето, но дори и да са изпипали всичко, откакто Сатурн (планетата на кармата) влезе в знака Козирог в края на 2017, нещата станаха все по-трудни и по-трудни за тях, но това в никакъв случай не смущава упорития и борбен Козирог на когото все пак Сатурн е техния покровител! Всички остананали зодиакални знаци ще се стремят да бъдат като Козирог през 2019. Бъдете добър пример!

2019 годината на промени

За всеки Козирог идните две години са предопределящи за следващите две десетолетия! Сега е момента Козирога да извая своята нова личност, тяло и темперамент. Цялата вселена ще им съдейства да поемат по нов път и да се преобразят. Ще намерят много нови приятелства, нови бизнес идеи и ще създадат нови връзки! Рядко се случва човек да се промени из основи, но шанса на Козирога е удар в шестицата, използвайте го!

loading...