Ето защо жените с тези зодии са специални и мъжете ги обожават…

Нека не се обиждат останалите 6 зодии, защото всяка жена е красива и специална по свой начин, но астролозите твърдят, че жените от тези 6 зодии са просто...

929 0

Нека не се обиждат останалите 6 зодии, защото всяка жена е красива и специална по свой начин, но астролозите твърдят, че жените от тези 6 зодии са просто неустоими за мъжете.

6. Риби

Рибите привличат мъжете със своята чувственост и с това, че не се страхуват да бъдат откровени и да изразяват чувствата си. Жените от тази зодия търсят човек, който е силен, уверен и сериозен – човек, на когото може да се разчита в дългосрочен план. Рибите биха направили всичко за този човек и биха го обграждали с любов и грижа цял живот.

Те не се интересуват от материалните неща, а от малките радости. Знаят, че дом не се гради със скъпо обзавеждане, а с любов и постоянство. Рибите са много състрадателни и знаят как да помогнат на партньора си, освен това са готови да му дадат време и пространство, ако има нужда – Рибите просто не са обсебващи и задушаващи, тяхната любов е много нежна и всеотдайна, без да иска отплата.

5. Водолей

Уран е управляващата планета на зодия Водолей, а тя се свързва с равенството и свободата. Жените от тази зодия са известни с това, че подхождат креативно към проблемите и не желаят чужда помощ, заради което изглеждат независими и силни. Освен това са остроумни и изключително интелигентни. Заради всички тези качества жените от тази зодия са възприемани като отлични съпруги. Мъжете знаят, че могат да им се доверят.

Жените от зодия Водолей са и много артистични и изобретателни. Освен това са истински фурии в леглото – спонтанни, страстни и дръзки. Животът с тях никога не е скучен, затова и мъжете толкова ги харесват.

4. Козирог

Жените от зодия Козирог може да изглеждат студени на пръв поглед, но с тях е много лесно да изградите стабилна и дългосрочна връзка. Щом отворят сърцето си за своя любим, жените Козирог се превръщат в най-добрите любовници и съпруги. Тъй като се управляват от планетата Сатурн, те знаят как да се измъкват от всякакви ситуации и как да подходят към всеки човек. С партньорите си те са много любящи, щедри, мили и грижовни. Все пак е добре да отбележим, че с тяхното доверие не бива да се злоупотребява. Не бива да ги манипулирате, защото те са твърде умни и ще се усетят, а после ще си тръгнат и никога няма да ги видите отново. Те привличат мъжете и със своята вродена елегантност, освен това мразят драмите, така че с тях животът е много лесен.

loading...


Коментари