Световният елит се готви за финансов срив – Джордж Сорос наскоро продаде всичките си акции от най-известните световни банки

Световният елит се готви за нещо голямо през идните месеци, Джордж Сорос и сие (милиардерът е продал акции на стойност милиони долари под себестойността им и е купил злато)...

1961 1

Световният елит се готви за нещо голямо през идните месеци, Джордж Сорос и сие (милиардерът е продал акции на стойност милиони долари под себестойността им и е купил злато) планират да предизвикат финансов хаос, пише сайтът beforeitsnews.com. 

„Защо милиардерът Сорос и Джон Полсън купуват злато?“ – статията излезе преди няколко дни в няколко независими новинарски  портала, написана от журналиста  Michael Snudera – основава се  на поведението на мултимилионера в последните няколко седмици, като информацията е получена от добре информиран борсов посредник.

„Нещо голямо може да се случи в близко бъдеще!“ – запознати източници на  Уолстрийт и водещи банкери напоследък предприемат необичайни движения, от които можем да заключим, че те се подготвят за нещо „много голямо“, което ще се  случи скоро – казва в предговора на статията  журналиста – и след това се добавя, че по всички показатели, можем да заключим, че в САЩ и в чужбина скоро ще има катастрофален финансов колапс.

Неговите заключения се основават по-специално на факта, че магната – милиардер Сорос наскоро продаде всички акции от най-известните световни банки (JP Morgan, Goldman Sachs) и в същото време  купува злато в големи количества. Защо някой ще иска да продава под себестойността си  всички акции и купува злато, ако не очаква срив?

loading...