Световният елит се готви за финансов срив – Джордж Сорос наскоро продаде всичките си акции от най-известните световни банки

Световният елит се готви за нещо голямо през идните месеци, Джордж Сорос и сие (милиардерът е продал акции на стойност милиони долари под себестойността им и е купил злато)...

1796 1

Световният елит се готви за нещо голямо през идните месеци, Джордж Сорос и сие (милиардерът е продал акции на стойност милиони долари под себестойността им и е купил злато) планират да предизвикат финансов хаос, пише сайтът beforeitsnews.com. 

„Защо милиардерът Сорос и Джон Полсън купуват злато?“ – статията излезе преди няколко дни в няколко независими новинарски  портала, написана от журналиста  Michael Snudera – основава се  на поведението на мултимилионера в последните няколко седмици, като информацията е получена от добре информиран борсов посредник.

„Нещо голямо може да се случи в близко бъдеще!“ – запознати източници на  Уолстрийт и водещи банкери напоследък предприемат необичайни движения, от които можем да заключим, че те се подготвят за нещо „много голямо“, което ще се  случи скоро – казва в предговора на статията  журналиста – и след това се добавя, че по всички показатели, можем да заключим, че в САЩ и в чужбина скоро ще има катастрофален финансов колапс.

Неговите заключения се основават по-специално на факта, че магната – милиардер Сорос наскоро продаде всички акции от най-известните световни банки (JP Morgan, Goldman Sachs) и в същото време  купува злато в големи количества. Защо някой ще иска да продава под себестойността си  всички акции и купува злато, ако не очаква срив?

Само ако си мислиш, че скоро ще дойде истински колапс на световната финансова система – казва журналистът, като се позова на някои по-рано направени от Сорос изявления.

„Не мога да ви съобщя добра новина, защото ситуацията е много сериозна и тежка. Чака ни много трудно време, нещо като криза, която се случи в тридесетте години на миналия век – пълен срив на цялата финансова система.“ – обобщава Michael Snudera и цитира Сорос в неотдавнашно интервю за Newsweek :

„Могат да започнат големи бунтове по улиците на Америка, които могат да служат за оправдание за употребата на оръжия от страна на властите, както и въвеждането на тоталитарна политическа система, в която личните свободи на хората са силно ограничени“.

Кой  реално дърпа конците? –  САЩ, Европа и целият свят  са изправени пред още по-голяма криза, икономическо бедствие, което светът не е виждал от тридесетте години на миналия век и което реално е довело до най-голямата война в историята на човечеството?

loading...