Формата на устните разкрива личността ви

Някои хора казват, че очите са огледало на душата. По тях можем да познаем какво изпитва човек, без дори да говорим с него. А знаете ли, че формата...

261 0

Някои хора казват, че очите са огледало на душата. По тях можем да познаем какво изпитва човек, без дори да говорим с него. А знаете ли, че формата на устните може да разкрие голяма част от личността ви?Колкото и странно да звучи, това наистина е така. Едва ли когато срещнете някого, първо се заглеждате във формата на устните. Но според експерти, ако го направите само за няколко секунди, ще откриете доста интересни неща, особено ако не познавате човека срещу вас.

Вижте какво могат да разкрият различните видове устни за вашата личност:

1. Плътни устни

Хората, които имат такива устни, не поставят себе си на първо място. Те се жертват за другите и са щастливи, ако са полезни на околните. Тези хора държат на отношенията. За тях семейството и приятелите са много важни.

2. Тежки горни устни

Ако горната ви устна изглежда така, сякаш е по-тежка и голяма от долната (все едно сте направили някоя мимика на недоволство), това означава, че сте доста емоционални и харизматични, което ви помага да общувате лесно с хората. Вие обичате да сте в центъра на вниманието и не се притеснявате да комуникирате в шумни компании на непознати.

3. Широки устни

Те са присъщи за хората, които обичат постоянно да се усъвършенстват. Характерно за тях е, че са екстроверти, имат добри лидерски умения и обичат да създават нови приятелства.

4. Тънки устни

loading...