Фортуна ще се усмихне ето на тези зодии през 2018 година!

Овен Заслужен отдих! Предишните две трудни години, които преминаха под мотото „Целият живот е борба“, са зад вас. Настъпи време за представителите на този знак да се възползват...

1016 0

Овен

Заслужен отдих!

Предишните две трудни години, които преминаха под мотото „Целият живот е борба“, са зад вас. Настъпи време за представителите на този знак да се възползват от плодовете на своя труд.

Въпреки, че ние не можем да кажем, че всичко , ей така, от само себе си, ще падне в краката на Овена. За да получи нещо, ще трябва да направи някои усилия и да бъде внимателен. Ако съумеете да довършите започнатото, вас ви очаква 2-годишна заслужена почивка.
Телец

Време да се радвате на живота!

В миналото ще останат всички неуспехи и поражения, постоянната суматоха и напрежението. Най-накрая дойде време да се отпуснете и да се радвате на живота. Звездите, разбира се, не гарантират, че всичко ще върви гладко, но на една добра компенсация за емоционалните и материални загуби е напълно реално да се разчита.

Близнаци

Време е да се съсредоточите върху позитивното!

Годината на Жълтото куче ще бъде изпълнена с радостни преживявания и успехи. Всичко ще е положително във всяко едно отношение за Близнаците, и те ще бъдат в състояние да почувстват присъствието на магия във въздуха и небесната подкрепа. Усещането за странност на това, което се случва, ще помогне за постигане на максимално положителни резултати.

Рак

Сбогом, тежко бреме!

Фортуна ще ви срещне с интересни хора, с които по-късно ще станете приятели. Роднини и приятели ще имат значително влияние върху растежа и развитието на Раците като личности. Мнозина ще се изправят пред необходимостта да се отърват от тежко бреме, което отдавна им тежи и пречи на напредъка им в живота. Избавяйки се от това бреме, Раците ще постигнат спокойствие и успехи, а късметът ще е винаги с тях.

Лъв

Във Всичко ще ви върви!

В годината на Жълтото куче на Лъвовете няма да им се налага да се борят за печалби. Представителите на този знак са свикнали да работят под мотото „Животът е борба“, затова събитията първоначално може да ги объркат. Съдбата ще даде на Лъвовете много непредвидими ситуации, с изключително благоприятен изход. През 2018 г. те винаги ще са на върха!

Дева

Решителността ще победи изпитанията!

Твърдост в действия ще са нужни на Девите още от началото на годината. Решителността на родените под този знак ще им трябва за да се справят с изпитанията, които са подготвени за тях от Кучето.

loading...