Гениално откритие на двама руски учени, което ще измени облика на света

Революционно откритие за алхимическа трансмутация на материята направиха руски учени. Новината бе съобщена официално на пресконференция в Женева, Швейцария. Странно защо, конвенционалните медии премълчават новината, а според някои...

3298 0

Революционно откритие за алхимическа трансмутация на материята направиха руски учени. Новината бе съобщена официално на пресконференция в Женева, Швейцария. Странно защо, конвенционалните медии премълчават новината, а според някои анализатори, даже я прикриват. По своето същество важността на откритието е революционно!

Открит е начин за трансмутация на химическите елементи с помощта на биохимически методи (Досега изтопи са получавани само чрез ядрени реакции. Те са необходими за двигателите на космическите кораби, спътниците и луноходите, а в медицината за изследвания с лазер)

Двамата гениални руски учени – Тамара Сахно и Виктор Курашов представиха своето откритие пред Света. Те са учени теоретици, но прилагащи и на практика своите открития. Те извършват метода на трансмутацията без ядрени реактори, без тежка вода. Получават голяма част от ценни изотопи от природен уран 238 и торий 232, които се съдържат в рудите.

Тепърва предстои да бъде оценено икономическото и циливизационно значение на тази технология. По своята същност това е революционно откритие и с него започва началото на нова ера в науката и технологическия прогрес. Независимо, че звучи невероятно, това е факт.

loading...