Гигантски космически обект контролира Слънцето? (видео)

Авторът на видеото Аbove Science представи завладяващ анализ във връзка с откриването на снимки на НАСА на гигантски космически обект, който се вижда като „гигантско невидимо полукълбо.“ Размерът...

231 0

Авторът на видеото Аbove Science представи завладяващ анализ във връзка с откриването на снимки на НАСА на гигантски космически обект, който се вижда като „гигантско невидимо полукълбо.“

Размерът на обект е пет пъти по-голям от диаметъра на Слънцето. Неговите снимки са направени от сателитите на НАСА LASCO 2 и 3 в периода от 25 септември до 9 ноември 2014 г. Авторът предполага, че обектът се намира до Слънцето с конкретно взаимодействие , влияе на слънчевата активност и може по някакъв начин да отклонява слънчевия вятър и високоенергийните слънчеви частици или да ги абсорбира.

Обхватът на мнения за това какво може да е този обект е достатъчно голям. Някои мислят, че обектът е отговорен за създаването на коронарни дупки на нашата звезда. Други твърдят, че обектът е контролиран от „по-напреднала извънземна цивилизация“ и е причината за повишената активност на Слънцето, която виждаме напоследък.

Но има и алтернативно обяснение.

То се състои в това, че „обектът“ може да е „невидим огромен слънчев колектор.“ Радикално новите подходи в създаването на генератори на слънчева енергия показват превъзходството на сферичната форма на стъклени елементи за събиране на слънчева енергия. Това увеличава вероятността, че масивният обект не отклонява, а всъщност поглъща слънчевата енергия, подобно на хипотетичната „Сфера на Дайсън“ от прозрачна или стъклена маса.

Предполага се, че напреднала цивилизация може да прилоията на централната звезда и / или за решаване на проблема с жизненото пространство .

Обектът на снимките може да бъде сферична леща, определена версия на „Сферата на Дайсън“, създадена с цел да събере огромно количество слънчева енергия от нашата звезда.

Не е известно кои от обясненията са верни. Въпреки това е възможно, че именно тази дейност е причина за „аномално“ студеното време, която обхвана Северна Америка. Сега в САЩ със сняг е покрита 50% от територията на страната.

Не е ли този обект причина за това, за което говори наскоро Мичио Каку.

loading...