Годината на Петела ще реши съдбата ви: Пророчеството, за което трябва да сте готови

Бихме искали да ви уверим, че всичко ще бъде наред. Но, уви, това не е така: Новата година ще донесе радикални промени в живота на всички знаци на...

13229 5

Бихме искали да ви уверим, че всичко ще бъде наред. Но, уви, това не е така: Новата година ще донесе радикални промени в живота на всички знаци на зодиака без изключение! Следващата година ще бъде трудна и възхитителна, ярка и неочаквана, и може да се окаже именно тази точка, от която колелото на вашата съдба ще тръгне в нова посока.

Овен (21 март – 19 април) Заслужен отдих!

Предишните две трудни години, които преминаха под мотото „Целият живот е борба“, са зад вас. Настъпи време за представителите на този знак да се възползват от плодовете на своя труд. Въпреки, че ние не можем да кажем, че всичко , ей така, от само себе си, ще падне в краката на Овена. За да получи нещо, ще трябва да направи някои усилия и да бъде внимателен. Ако съумеете да довършите започнатото, вас ви очаква 2-годишна заслужена почивка.

Телец (20 април – 20 май) Време да се радвате на живота!

Година на Маймуната отмина, което означава, че в миналото са останали всички неуспехи и поражения, постоянната суматоха и напрежението. Най-накрая дойде време да се отпуснете и да се радвате на живота. Звездите, разбира се, не гарантират, че всичко ще върви гладко, но на една добра компенсация за емоционалните и материални загуби е напълно реално да се разчита.

Близнаци (21 май – 20 юни) Време е да се съсредоточите върху позитивното!

Годината на Петела ще бъде изпълнена с радостни преживявания и успехи. Всичко ще е положително във всяко едно отношение за Близнаците, и те ще бъдат в състояние да почувстват присъствието на магия във въздуха и небесната подкрепа. Усещането за странност на това, което се случва, ще помогне за постигане на максимално положителни резултати.

Рак (21 юни – 22 юли) Сбогом, тежко бреме!

Фортуна ще ви срещне с интересни хора, с които по-късно ще станете приятели. Роднини и приятели ще имат значително влияние върху растежа и развитието на Раците като личности. Мнозина ще се изправят пред необходимостта да се отърват от тежко бреме, което отдавна им тежи и пречи на напредъка им в живота. Избавяйки се от това бреме, Раците ще постигнат спокойствие и успехи, а късметът ще е винаги с тях.

Лъв (23 юли – 22 август) Във Всичко ще ви върви!

В годината на Петела на Лъвовете няма да им се налага да се борят за печалби. Представителите на този знак са свикнали да работят под мотото „Животът е борба,“ затова събитията първоначално може да ги объркат. Съдбата ще даде на Лъвовете много непредвидими ситуации, с изключително благоприятен изход. През 2017 г. те винаги ще са на върха!

Дева (23 август – 22 септември) Решителността ще победи изпитанията!

Твърдост в действия ще са нужни на Девите още от началото на годината. Решителността на родените под този знак ще им трябва за да се справят с изпитанията, които са подготвени за тях от Петела.

loading...


Коментари

5 comments

 1. Тези знаци на зодиака ги очаква голям успех през 2017 г.! - Другите новини Отговор

  […] – Петелът подкрепа тези знаци, които не седят със скръстени ръце, […]

 2. 2017 Годината на Петела: Събудете се! - Другите новини Отговор

  […] Годината на Петела ще реши съдбата ви: Пророчеството, з… […]

 3. Щастливите дати в годината на Петела - Другите новини Отговор

  […] е годината на Огнения петел според Китайския хороскоп . Той е символ на новото […]

 4. Новото начало: Порталът 1:1:1 - Другите новини Отговор

  […] Вторник, 10/1.01.2017/1=1+1+1=3, имаме в нумерологичен вид едно мини сътворение на света или едно наистина ново начало в новата година, когато с портал от три 1 се изчиства „записът“ на съдбата и всеки получава нов шанс за нов старт в година 1(10), каквито са 2017 и Годината на Петела! […]

 5. Ето тази зодия ще забогатее внезапно през май, според астролозите - Другите новини Отговор

  […] г. обещава да бъде специална. Неудържимият характер на Огнения Петел ще има особено благоприятно въздействие върху […]