Годината на жълтото земно куче е тук! Ето какво, освен любов и благополучие ни очаква от днес

Според Източния календар, в нощта на 16 февруари 2018 г. петлето ще отстъпи лидерското място на кучето. Палавото четириного животно ще бди над благополучието ни през цялата следващата...

754 0

Според Източния календар, в нощта на 16 февруари 2018 г. петлето ще отстъпи лидерското място на кучето. Палавото четириного животно ще бди над благополучието ни през цялата следващата година. Неговото „царуване“ ще ни донесе спокойствие, защото всичко през 2018 г. ще е справедливо и ясно.

След средата на февруари можем да предприемаме всякакви по вид дейност, тъй както кучето се хвърля в схватки, без да мисли за крайния изход. Земната стихия е свързана изцяло с традициите и законността, ето защов годината на Жълтото земно куче е изключително важно да не изневеряваме на принципите си.

Управителят на 2018 г. ще помага на хората да подобрят жилищните неволи и условията в дома си. Едно е ясно – вярваме ли в чудеса, кучето ще ни подкрепи с радост.

Здравословни проблеми не се очакват през цялата 2018 г.,

нужно ще е обаче да се разделим с вредни навици, за които харчим излишни пари – алкохол и цигари, например. За кучето е по-логично със спестените от пушене и пиене средства да си купим нещо вкусно за хапване или да подобрим нещо в дома си. Пътешествията са в кръвта на Жълтото земно куче, ето защо нищо чудно да обикаляте доста често непознати места по света. Това пък ще доведе със себе си нови приятелства, прекрасни спомени и познания.

Още в началото на пролетта на 2018 г. финансовият успех на много хора ще бъде факт, защото жълтият цвят привлича парите. Това в никакъв случай не означава, че Жълтото земно куче ще изрови кюлчетата от земята, или ще ни отведе до златно съкровище, но благата ще връхлетят всички упорити и трудолюбиви хора. Финансово поощрение и повишение ги очаква при доказана резултатност и отдаденост в службата. И със слънчевата енергия се асоциира жълтият цвят, която ни зарежда с бодрост и позитивни мисли.

Честност и дружелюбност – това ще бъдат основните качества, които Земното куче ще приветства през 2018 г.

Трябва да забравим лицемерието, дори с враговете и конкурентите ни, нужно е просто да спазваме правилата, тъй като в годината на Кучето няма да попаднем в капана на мошеническа схема или да станем жертва на измама.

Под знака на приятелството ще премине годината на Жълтото земно куче – важно е да общуваме.

loading...