Годината на Жълтото земно прасе ще е добра за печелене на пари

Годината на Жълтото земно прасе, в която навлязохме ще е добра за печелене на пари и инвестиции, съобщава bulgarian.cri.cn. Тя ще бъде изпълнена с радост, добри приятелства и...

259 0

Годината на Жълтото земно прасе, в която навлязохме ще е добра за печелене на пари и инвестиции, съобщава bulgarian.cri.cn. Тя ще бъде изпълнена с радост, добри приятелства и любов за всички зодиакални знаци, защото Прасето привлича успеха във всички сфери на живота.

Плъх
Години на Плъха: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.

Годината на Прасето ще бъде щастлива и благополучна за родените под знака на Плъха. Техен приоритет ще бъде кариерата, ще търсят посока и вероятно ще я открият.

Особено през месец май, когато ще се появят промени, идеи и нови възможности.
Тази година родените под знака на Плъха по принцип ще са в добра форма. Те са много активни, което им помага да са в отлично здраве. В началото на новата лунна година тялото ще им даде някои сигнали, които не бива да пренебрегват. Те ще им подскажат как да променят начина си на хранене.
Най-чувствителните органи за Плъховете ще бъдат стомаха и кръвоносните съдове. През годината е възможно да се появи напрежение, което да предизвика агресия, нервност и натрупване на стрес. Препоръчително е да се насочат към физически упражнения, които успокояват нервната система.
Бик
Години на Бика: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021.

Годината на земното Прасе ще бъде добра и ще предостави благоприятни възможности за печеленето на пари на родените под знака на Бика. Тя ще предразполага към основни персонални промени и изясняване на различни лични и професионални аспекти.
През новата лунна година родените под знака на Бика като цяло ще са в желязно здраве, но трябва да се пазят от капана на депресията или някои екстремни емоционални реакции. Затова са желателни периодични проверки на здравето. Астролозите ги съветват да обърнат по-специално внимание на заболяванията свързани с дихателната система, гърлото и стомаха. До края на 2019 няма да им се случи нищо сериозно със здравето, ако контролират склонността си да преяждат. С началото на китайската нова година е препоръчително да си наложат някои правила в хранителния режим. Хубаво е и да се замислят за редовни занимания със спорт, но без да прекаляват или да претоварват сърцето.

Тигър
Години на Тигъра: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.

Родени в силен и независим зодиакален знак, по принцип Тигрите правят това, което сами решат. Но тази година ще трябва да се научите да се разбирате с другите.

Годината на земното Прасе ще е година за развитие и трупане на знания. Родените по знака на Тигъра ще се ориентират към по-добър начин на живот. Те имат много какво да научат, разберат и изследват в областта на себепознанието. Много добра година за здравето и за социалната и професионална сфера, където ще се активират.

През 2019 г. вероятно Тигрите ще са изпълнени с енергия и жизненост, ще следват главно посоката, която са поели в началото на лунната година. Време е да се насочат към постигането на целите по лесен и персонален начин. За да избегнат нервни сривове, е най-добре да правят всичко с търпение, на етапи и да си дават достатъчно време за отдих.

През годината на земното Прасе Тигрите имат нужда от спорт, за да държат добрата форма и да могат да се възстановят след преодолените трудности. Емоционалното им здраве ще е много по-добро, ако избягват конфликтите с хората около тях.

Заек
Години на Заека: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023.

Според астролозите, Зайците ги очаква чудесна година, когато лесно ще завързват приятелства, но трябва да са малко по-предпазливи от обикновеното.

2019 ще бъде изпълнена със страст, топлина, любов, радост от живота, както и желание да създават и правят това, което им харесва.
По отношение на здравето годината на земното Прасе ще е деликатна, особено в началото, когато физическите ресурси на Зайците няма да ги подкрепят в изпълнението на поставените задачи и желания при стресови ситуации. Няма да може да се съсредоточат върху работата и това ще попречи на напредъка им в кариерата. Ще им бъде трудно да се справят със задачи, които изискват внимание върху детайлите, но в творческите сфери, като музиката и театъра, ще постигнете добри резултати. Това ще помогне на Зайците да се отпуснат и да облекчат напрежението, предизвикано от професионалните или бизнес дейности. Те ще имат възможности да използват въображението си и да изразят мислите си в артистичните среди.

Дракон
Години на Дракона: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024.

Спокойното Прасе готви на Драконите година, в която ще трябва да преосмислят някои неща. Тя ще започне с много отговорности, дисциплина, организация и строго планиране на начина на живот. Годината на земното Прасе е възможно да предостави на Драконите неочаквани промени в кариерата и да ги насочи към по-разкрепостени идеи.

В началото Драконите ще са в добро здраве, което ще им даде достатъчно сили за останалата част на годината. Въпреки това не бива да се претоварват с работа и да си дават почивка, колкото може повече и винаги, когато имат възможност.

От началото на април Драконите трябва да са по-внимателни със здравето, затова е желателно да отделят време за физическо и психическо възстановяване. Ще им се отдаде възможност за релаксиращи пътувания до специални места, за да се обновят морално. Задължително е да се хранят балансирано.

Змия
Години на Змията: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025.

В годината на земното Прасе родените под знака на Змията ще трябва да са по-настойчиви и убедителни. Тя ще бъде период за развитие, закотвяне и конкретизиране на някои стари желания и идеи, които не е било възможно да се приложат на практика. Най-ценното предимство в годината на земното

Прасе за Змиите ще е комуникацията, чрез която могат да подобрят взаимоотношенията си, да разрешат стари конфликти със семейството и роднините и да получат изгоди от това.

Физически родените под знака на Змията ще се справят добре от самото начало на новата лунна година. Те ще са пълни с енергия, но не е изключено да преминат през леки депресивни състояния и преходни тревоги, които да нарушат спокойния им сън.

За Змиите е препоръчително да прекарват повече време на открито и на слънце. Физически занимания като градинарство, спорт или колоездене могат да са им от полза за поддържането на душевния баланс и да им осигурят по-добър сън.

Към края на 2019 г. напрегнатите ситуации ще се проявят в болки, които загатват за проблеми с вътрешните органи. За Змиите е трудно да накарат мозъка да почива, което ще ги сблъска със склонност към психични разстройства. Слабото им място по отношение на инфекциите ще е вратът.

loading...


Коментари