Годишен хороскоп за Близнаци 2018 година

Хороскопът за 2018 на Близнаци идва с изобилна енергия и позитивни вибрации. Никога не сте се чувствали толкова готови да настроите резолюциите си в бързото съоръжение! Шансовете са,...

1158 0

Хороскопът за 2018 на Близнаци идва с изобилна енергия и позитивни вибрации. Никога не сте се чувствали толкова готови да настроите резолюциите си в бързото съоръжение! Шансовете са, че ще срещнете много нови възможности и удари на късмет, но в същото време ще има и състезания и предизвикателства. Fortune ви благославя с щастие, но има някои очевидни разходи.

Тази година ще станете по-състрадателни, ще помагате и ще получите интерес към социалната работа и възможностите за доброволческа дейност. Но водещата ви планета е във втори дом и това може да ви даде фалшива реч, тенденция да поемате ангажименти, които не можете да изпълнявате. Може би е добра идея да мислите два пъти преди да обещаете на някого или да приемете срокове. Невъзможността да сдпазите думата си може да предизвика смущение по-късно. Предупреждение се препоръчва и при отпускане на пари на други, тъй като шансовете за връщане са относително ниски.

От март до юли може да ви е трудно да вземате решения в живота и често да променяте позицията си. От май до ноември ще видите, че някои врагове ще се опитат да ви извлекат през този период, но в същото време Марс ви дава една искра на увереност, така че вероятно ще надмогнете опонентите си. В същото време този период изисква предпазлив подход, тъй като може да се появи и внезапна катастрофа и да доведе до дълготрайни проблеми.

loading...