Голям любовен хороскоп за месец октомври

Юпитер, планетата на успеха и изобилието, променя позицията си и преминава в Скорпион, където ще бъде до ноември следващата година. Преминаването на Юпитер в този потаен знак на...

1495 0

Юпитер, планетата на успеха и изобилието,
променя позицията си и преминава в Скорпион, където ще бъде до ноември следващата година. Преминаването на Юпитер в този потаен знак на Зодиака ознаменува началото на период за решаване на трудни житейски загадки, изучаване на тъмните дебри на подсъзнанието. Вие може да откриете незадействани ресурси, скрити в мъгла. Магнетизмът и изцеляващата сила на Юпитер в Скорпион стимулират процеса на трансформации, благодарение на който ще постигнете порив, който да измени живота и ще дадете старт за нови, перспективни начинания.

Овен

През октомври личният живот на Овните ще бъде динамичен, защото Слънцето, Меркурий и Венера в партньорския дом дават изобилие от енергия. Влиянието на тези планети ще се изрази ярко, ще ви стимулира към решение за експерименти и промени в любовта.

През октомври ще нарасне вашия чар и привлекателност, ще можете с успех да се възползвате от това при установяване на контакт с противоположния пол. Вие ще бъдете склонни да отделяте повече внимание на своя имидж, на своята външност, дотолкова, че е вероятно това да ви разсейва от делата ви.

На самотните Овни звездите не гарантират изключителен успех, но съществува възможност да срещнат своята съдба. Разбира се, за да се случи това трябва бъдете активни, а не да си стоите у дома, нерешителни. Действайте, но в същото време си останете същите.

В последните десетина дни от месеца всичко леко ще се успокои. Що се отнася до любовта, вие няма да правите опити да срещнете някой нов/а. Вместо това ще се съсредоточите върху саморазвитието си и най-накрая ще помислите за приятелите и роднините, които отдавна не сте виждали. Добре е да бъдете в обкръжението на близки, разбиращи ви хора. Заемете се дома си и ще усетите прилив на душевни сили, ще почувствате топлина и уют.

Телец

Този есенен месец се явява много важен период за личния живот на Телците. Планетните влияния са такива, че ще ви подтикват да се вгледате в любовта или брака си, да се опитате да си изясните как бихте могли да подобрите положението, какви очаквания имате от любимия човек или той от вас.

На 10 октомври в партньорския дом на Телец влиза Юпитер, планетата на успеха и ще остане тук до ноември следващата година. Щедростта на Юпитер ще направи следващите тринадесет месеца благоприятни за любовните и съпружеските отношения, очаква ви време, изпълнено със желание. Жизнерадостта, оптимизмът и чувството ви за хумор ще ви помогнат да осъществите мечтите си.

В първата половина на месеца любовната атмосфера обещава да бъде чувствена и страстна. Огненият Марс се намира в дома на любовта за Телец, където до 14 октомври ще остане и планетата на любовта, Венера. Ако вие вече сте част от отношения, любимия/та ще стане център на вашата вселена. Звездите обещават на самотните Телци романтична среща, която може да прерасне в дълга връзка.

През втората половина на месеца ви очаква интересно време, макар че то едва ли ще бъде спокойно. На 17 октомври 2017 година, в партньорския дом на Телец влиза Меркурий, а на 23 октомври към него се присъединява Слънцето – такова планетарно въздействие прави личния живот по-разнообразен и в същото време по-неспокоен. Могат да се случат събития, които да изискват от вас бързи реакции и умение да приемате решенията си, без да се бавите.

Позицията на Венера в дома на работата намеква за възможност за служебен роман или вие да се увлечете по някой от своя професионален кръг. Отношенията едва ли ще бъдат изпълни с романтика, но ще ви позволят да получите ценен опит, който ще се окаже полезен за работата.

Близнаци

Представителите на вашия знак, ще се отнасят към любовта като към игра. През целия месец вие ще бъдете оптимистично настроени. Ще бъдете движени от желание да обичате и да споделите чувствата си с възлюбения/та.

През октомври през дома на любовта на Близнаци преминават транзитно Слънцето, Меркурий и Венера, така че в личния живот очаквайте много разнообразие и нови впечатления. Стрелите на Купидон може да ви поразят във всеки момент, а богинята на любовта ще ви повика да пиете от чашата на съблазните.

Новолунието на 20 октомври се случва в дома на любовта за Близнаци, под неговото влияние може да започне нов любовен роман. Ако сега сте сами, може да срещнете някой специален и да почувствате, че това е именно този човек, когото сте чакали. Бъдете открити, дори той/тя да се окаже, че е точно такъв/такава, както сте си представяли.

Семейният живот ще стане по-динамичен, защото в сектора на семейството за Близнаци е разположен енергичният Марс. Възможно е вие, заедно със съпруга/та да бъдете заети с активна работа или да започнете ремонт на дома. В семейните отношения важна роля ще играят общителността и способността ви да правите компромиси. Още повече, вие може да се доверите на помощта на роднини при решаването на лични проблеми.

Рак

Любов, романтика, отношения – всичко обещава да ви донесе много радост. На 10 октомври в дома на любовта на Рак влиза Юпитер, където ще остане до ноември следващата година. Юпитер символизира успех, оптимизъм и щедрост, неговата благотворна енергия ви прави жизнерадостни и самоуверени. При вас ще се появят нови възможности, благодарение на които личният живот ще стане по-ярък и наситен.

Самотните Раци могат да срещнат дългоочакваната любов, а ако до вас вече има любим човек, отношенията ви ще станат по-хармонични. Юпитер се изразява по още един начин – децата. Ако още нямате деца е възможно да се замислите за попълване на семейството.

Любовната атмосфера става особено оживена през втората половина на месеца, когато към Юпитер в дома на любовта ще се присъедини Меркурий. Това е подходящо време за нови запознанства, общуване и романтични пътувания.

Хороскопът не препоръчва на представителите на този знак да се безпокоят особено заради изпуснати възможности. Действително, ще имате много перспективни шансове, но трябва да изберете най-добрите. Помнете, че някога ще успеете да осъществите своите мечти.

За семейните Раци периодът е благоприятен. От 14 октомври Венера ще се намира в сектора на семейството за Рак, така че отношенията със съпруга/та и роднините ще бъдат топли и ще цари взаимно разбирателство. Ако има някакви спорни въпроси, ще ви бъде лесно да постигнете съгласие.

Лъв

Месецът не предвещава вълнения и безпокойство заради любов. Октомври е време за развитие и стабилизация, особено за брачните двойки и любовни двойки с дългогодишен опит. Ако вие вече сте част от отношения, всичко ще бъде в посока укрепване на връзката. Съвместните интереси, социални или финансови, ще бъдат движещата сила. Тази тенденция се подчертава от присъствието на Венера в дома на парите за Лъв.

На 10 октомври 2017 Юпитер, известен като планетата на успеха, преминава в сектора на семейството за Лъвовете, където ще остане до ноември следващата година. Влиянието на Юпитер благоприятства всичко, което е свързано със семейството. Със съпруга/та и роднините ще има повече хармония и взаимно разбирателство. Успешно могат да се решат въпроси, които са с отношение към ремонт, големи покупки, придобиване на недвижим имот, преместване в друг град или в друга страна.

Ако вие сте сами и търсите любовта, шансовете ви за успех нарастват. Повече през втората половина на месеца. В този период Венера се намира в дома на комуникациите за Лъвовете, обещавайки романтични възможности и нови запознанства. Любовните истории, започнали в този период, ще имат всички шансове да прераснат в дълга връзка. Освен това, имате подкрепата на Сатурн, който ще ви помогне да заздравите отношенията, да ви даде мъдрост и отговорност, което е много важно за постигане на щастие в любовта.

Дева

В средата на есента започва интересен период, който ще ви донесе разнообразни събития. Очарователната Венера и страстният Марс, двете планети с отношение към любовта, са разположени в Дева, така че са възможни значителни събития в личния живот.

Понякога всичко се случва в главата ви и това е проблем. Вашият аналитичен и рационален ум отделя внимание на детайлите, отчитайки всички дребни недостатъци и несъответствия, и това често убива романтиката. В течение на последните години, Нептун, който е разположен в партньорския дом за Дева, се опитва да ви очарова, да ви покаже нещата значително по-привлекателни. Ще се надяваме, че съвместното влияние на Нептун, Венера и Марс ще ви разсее от съблазните да анализирате нещо отново и отново.

През октомври 2017 звездите ще поощряват инициативите в любовта. Вие притежавате дарбата да склонявате на своя страна със силата на личния ви чар, подкупвайки хората с обезоръжаващата си усмивка. Вие ще станете по-съблазнителни, няма да ви бъде трудно да привлечете обекта на своя интерес, да го съблазните и покорите. Освен това Марс ви зарежда с енергия и вие ще чувствате повече страст и желание. Използвайте това време, за да постигнете заветната цел в любовта.

На 14 октомври Венера преминава в дома на парите за Дева. Вие ще забележите, че финансовите интереси ще се намесват в любовните отношения, а романтиката ще отстъпи на втори план. Заедно със своята половинка ще правите финансови планове за бъдещето, ще обсъждате големи покупки. За много, това положение на планетите, означава доход чрез съпруга/та или любимия/та.

loading...