Голям месечен хороскоп за октомври: Есента идва с големи изненади за 3 зодии

Месечен хороскоп за октомври Овен За представителите на зодия Овен, октомври 2017 г., ще бъде един плодовит период, концентриран над сериозните постижения от най-разнороден характер. Като цяло производителността...

971 0

Месечен хороскоп за октомври Овен

За представителите на зодия Овен, октомври 2017 г., ще бъде един плодовит период, концентриран над сериозните постижения от най-разнороден характер.

Като цяло производителността на този период, ще зависи често от вашите интереси и ако бихте могли умело да се само-мотивирате, в такъв случай е малко вероятно обстоятелствата да имат някакъв шанс да ви спрат.

Що се отнася до работата, е необходимо да се отбележи, че през октомври, ще се изправите многократно пред ситуации, когато ще е нужно да направите избор. Всъщност е трудно да се каже нещо конкретно, така че има смисъл да следвате най-често срещаните тенденции.

С други думи, не забравяйте, че сега тактическите решения, ще ви донесат много повече предимства от сложните стратегически комбинации.

Ако работите за себе си, не бързайте да разширявате бизнеса си. На този етап е по-добре да подобрите ефективността си, с други думи, например като се съсредоточите върху политиката за персонала или насочите вниманието си върху проблемите на технологиите. Действително, това е удобен момент за вземане на нестандартни решения, така че не се ограничавайте. Ако нямате собствен бизнес, се фокусирайте върху решаването на постоянните проблеми. Преди вас никой няма да поставя непреодолими препятствия, а в рамките на непосредствените ви задължения, ще има много възможности за маневриране. Само не забравяйте за неблагоприятната позиция на Марс. Пазете се, от замесване в конфликти и не ескалирайте ситуациите. Проблемите, решавайте сами, в противен случай има възможност да възникнат сериозни проблеми. В личния ви живот, през октомври, едва ли ще се случат някакви важни събития. Най- общо казано, този период от гледна точка на личните проблеми, ще се характеризира като умерено хармоничен. Всички потенциални конфликти, ще бъдат решени в зародишно състояние, така че няма от какво да се притеснявате. Времето си може да посветите на медитативни и съзерцателни моменти и това, може би, ще бъде най- добрият възможен вариант. Освен откровено да се наслаждавате на живота, не забравяйте, че Марс сега ще е изключително агресивен по отношение на вашия знак. Във всеки случай, не се опитвайте да действате като арбитър в семеен спор, по-добре изобщо не участвайте в такива събития. И бъдете изключително внимателни, когато решите да изразите мнението си, сега вашите думи може неправилно да бъдат разбрани и това може да доведе до непоправими последствия.

Месечен хороскоп за октомври Телец

Представителите на зодия Телец, през октомври 2017 г., ще се чувстват уверени в себе си и на този етап е малко вероятно, да има ситуация, с която да не са в състояние да се справят. Това ще е един творчески период в живота и сега всички конфликти и проблеми, ще останат на заден план, вие интуитивно ще се фокусирате само върху въпроси, които ще бъдат от фундаментално значение. В работата през октомври, още в началото на месеца, ще се ориентирате към стабилен напредък. Възможно е най-непредсказуемо развитие на обстоятелства, което, обаче, в никакъв случай няма да разклати позицията ви. Действайте според предварително планирания план. Ако имате собствен бизнес и сте планирали някои промени за този месец, ги направете. Просто ще трябва малко да коригирате пътя, по който планирате да се движите. Някои решения ще трябва да бъдат взети бързо и ясно, но такива ситуации ще бъдат по-скоро изключение, отколкото правило. Ако нямате собствен бизнес, тогава по-голямата част от времето и енергията си, ще трябва да съсредоточите върху решаването на периферни проблеми. Това означава, че вашите непосредствени задачи, ще са много по-малко от планираното. Но това ще бъде предимство, а не недостатък. Само не забравяйте, че Венера сега, ще е срещу вас. Не пренебрегвайте конкурентите си, при никакви обстоятелства. Не поставяйте ударение върху задкулисието и двуличието, това не е вашият път. Следвайте правилните пътища, в противен случай краят на тази история няма да ви хареса. Личния живот през октомври, ще бъде посоката в живота ви, където естествено, ще се съсредоточат основните цели, желания и най-важното – възможности за вас. В началото на месеца, идеалният вариант ще бъде семейна почивка. Става дума за доста необичайно решение, но предимствата ще бъдат много повече, отколкото може да си представите. Ако това е не възможно, поне се опитайте да прекарвате повече време с близките си. Към средата на месеца, ключовите тенденции коренно ще се променят, но не и за вас. Близките и познатите, ще се погълнати от собствените си проблеми и сътрудничеството с тях, ще бъде трудно. Не се опитвайте да промените нищо в този период, но ако имате възможност да помогнете на някой от вашата среда – го направете, без да се замисляте! Необвързаните, ще има добър шанс да променят сегашната ситуация. Само не давайте воля на вашите желания, защото, както вече бе отбелязано, позицията на Венера, сега ще е изключително неблагоприятна. По-често гледайте на себе си отстрани и следете не сте ли твърде резки. Самоанализа, ще ви помогне да избегнете ненужните проблеми, а без обективен поглед върху нещата, потенциалните конфликти, могат да станат реални.

Месечен хороскоп за октомври Близнаци

За представителите на зодия Близнаци, октомври 2017 г. , ще бъде специално време, а обстоятелствата, ще се развиват е в пълно съответствие с вашите планове. Това означава, че няма да има нужда да правите някакви изключителни усилия и може да действайте в рамките на установените от вас норми. По същия начин в областта на работата, така и в личния си живот, ще получите редица нови възможности, въпреки че не всички от тях, ще са наистина значителни. По принцип втория есенен месец, приятно ще ви изненада и ще ви помогне да постигнете целите си. Когато става дума, по-подробно за работата, има смисъл да се спомене, че през октомври, многократно ще бъдете в „изчакваща позиция“. Но в тази ситуация няма нищо лошо, помислете по философски начин: съдбата ви дава възможност да размишлявате върху това какво се случва, за да изберете най-оптималната тактика. Не се впускайте в нови възможности, анализирайте и търсете алтернативни варианти. Това е ярко и за мнозина – двусмислено време, така че има смисъл по-често да поглеждате настрани. Ако имате собствен бизнес, не бързайте да взимате съдбоносни решения, ако има такава възможност – попитайте вашите приятели, сега тяхното мнение ще бъде много важно за вас. Ако нямате свои бизнес, съсредоточете вниманието си върху собствените си инициативи, сега може лесно да ги приложите, без да пренебрегвате директните си задължения. Това е подходящо време, за търсене на допълнителни варианти за доходи. Просто не рискувайте ненужно. Юпитер може да ви попречи да изпълните планове си, ако действате необмислено. Сферата на личните отношения през октомври, ще се характеризира с цяла гама от различни ситуации и явления. В началото на месеца, пред вас ще се отвори врата, на която отдавна чукате. Ще бъде, лесно и неочаквано! Много ще разберете и научите и това знание може да се превърне в най-ценния урок, в рамките на дадения времеви цикъл. Наслаждавайте се на живота, но не забравяйте, че не сте сами! Това е хубаво време, за творчество, така че ако вашите познати ви предложат някакво оригинално хоби, има смисъл да се съгласите, без много да размишлявате. Вероятно сега е необходимо да отделя повече време, колкото и да е странно, за празни забавления, това ще е характерно за втория есенен месец. Необвързаните едва ли ще срещнат съдбата си в директния смисъл, но това не отрича факта, че за тях октомври ще бъде ярък, грандиозен и изключително любопитен. Просто не се увличайте особено с удовлетворяването на вашите „откровено материални“ желания. Позицията на Венера предполага, че не трябва да рискувате прекалено да се отдавате на чувствата си. Има смисъл да се даде първа позиция на рационално възприемане, в противен случай резултатът от месеца може да стане нееднозначен.

Месечен хороскоп за октомври Рак

През октомври 2017г., представителите на зодия Рак, ще могат да действат по- агресивно и ефективно. Като цяло, този месец по отношение на вашия знак, може да бъде описан като един от най-ярките периоди за цялата година. И ще има смисъл да действате възможно най-уверено, а в определени моменти дори и смело! Освен това, сега е чувствата, ще играят водеща роля, а не рационалните моменти, което специално за вас, без преувеличение, ще е истински рай. В работата ви през октомври, още с първите дни на месеца, ще се появят много нови неща. Това не означава непременно нови възможности. Това може да бъде нов поглед към това, което се случва или някои чисто технически моменти. Във всеки случай, производителността ви, ще се увеличи значително и ще може да действате по-активно и уверено. Това трябва да използвате по най-безскрупулен начин! Ако нямате собствен бизнес, тогава с всякакви средства, се стремете да постигнете желаната позиция. Сега няма да има „фалшиви“ пътища, които да доведат до неблагоприятни последици. Тоест, може да си позволите дори да правите грешки, макар че в този период, това ще е малко вероятно. Ако работите за себе си, това е идеалното време за разширяване на бизнеса ви. Вероятно има смисъл да използвате услугите на вашите съюзници. Не се колебайте да установявате нови контакти, специално за целите на взаимно изгодно сътрудничество, без това ще ви бъде трудно, а понякога и невъзможно да решите жизненоважни проблеми. Но не забравяйте, че Марс сега, ще е особено агресивен, макар и не толкова силен и ще укрепи позицията си, ако решите, да залагате всичко на една карта. Също така, не действайте безразсъдно, в противен случай всички ваши предимства ще изчезнат. По отношение на личните отношения, октомври, може да бъде изключително спокойно време или наистина лудо, изпълнено с голямо разнообразие от събития! Тук всичко зависи от вас лично, влиянието на небесните тела в тази област на живота ще бъде минимално. Макар, че ще има някои нюанси. По-конкретно, още в началото на месеца, трябва да решите всички належащи проблеми, свързани с конфликти в семейството. Всеки потенциален сблъсък, предвиждайте предварително, това е единственият вариант, който ще доведе до благоприятен резултат. По принцип това е много добро време за решаване на „сърдечни“ въпроси, въпреки че не трябва да забравяте за позицията на Марс. Ще бъде погрешно, да приемате, че само вие виждате цялата картина. Също не поемайте твърде много отговорности и не се опитвайте насилствено да решавате проблемите. Такива действия, само ще укрепят позицията на „червената планета“ и победата може да ви се изплъзне.

Месечен хороскоп за октомври Лъв

Представителите на зодия Лъв през октомври 2017 г., могат да разчитат на качествената подкрепа на своите небесни покровители. По принцип, вторият есенен месец, ще бъде доста динамичен, въпреки че може би не в степента, в която сте разчитали. Определено ще трябва да преразгледате плановете си и няма съмнение, че ще направите това още в началото на месеца. Но в това няма нищо лошо, освен това бързо ще разберете, че това наистина ви е необходимо и в резултат, ще се възползвате успешно от промяната. По отношение на работата, октомври, ще бъде необичайно, но уникално успешно време. Динамиката на периода, ще се характеризира с някои вътрешни процеси. В същото време има смисъл да обърнете особено внимание на вашите колеги или подчинени, ако работите за себе си. На тези, които имат собствен бизнес, се препоръчва да действат по-предпазливо. По-често поглеждайте настрани и не мислете, че вашето решение е единствено правилно, независимо колко перфектно може да ви се струва. Тези, които нямат собствен бизнес, трябва да действат в съответствие с обстоятелствата. Това означава, че трябва да сте гъвкави, често да сменяте позицията си и да се научите да използвате новите възможности. Но за вас това, ще бъде лесно, всичко ще се развива в рамките на вашите възможности и няма да имате нужда дори от помощ. Основното нещо е, че не трябва да се съмнявате във верността на решенията, които вземате. Трябва да ги оценявате обективно, а неувереността е прав път към поражението. Ограничеността и подходът по шаблон, също няма да доведе до благоприятен резултат, така че бъдете внимателни. Личния живот през октомври, ще бъде тази сфера в живота ви, в която ще бъдат концентрирани всички най-забавни моменти. Това означава, че може веднага да се подготвите за факта, че в зенита на есенния сезон, ще се усмихвате много по често. Вероятно ще бъдете щастливи не само за вашите близки, но и за приятели и познати. Между другото, трябва да обърнете специално внимание на приятелите си сега. Едва ли някой от тях ще се нуждае от вашата помощ, но тук някои съвместни действия, дори откровено авантюристични, ще бъдат от полза. Това не е област от живота ви, в която има смисъл да се опитате да изчислите всичко предварително. Просто действайте, правете каквото ви харесва (без да забравяте, разбира се, за комфорта на другите). Необвързаните могат да се срещнат с някой, който ще промени живота им. Но това може и да не стане, всичко зависи от комбинацията на вашите желания и вероятности. Но семейните връзки, определено ще може да укрепите, в това не трябва да се съмнявате. Просто не се опитвайте да заемете открито егоистична позиция. Също така, не използвайте хитрост, създавайки двусмислени ситуации. Това ще доведе до неблагоприятни последици.

Месечен хороскоп за октомври Дева

loading...