Голям месечен хороскоп за октомври: Стабилност за Рибите,…

Овен През октомври сте усърдни и готови да сложите ред във всичко, което дразни околните. Затова ще ви натоварят със задачи, които ще отклонят вниманието ви и ще...

1325 0

Овен

През октомври сте усърдни и готови да сложите ред във всичко, което дразни околните.

Затова ще ви натоварят със задачи, които ще отклонят вниманието ви и ще ви принудят да сте отговорни към вашите си задължения. От първия ден на месеца сте готови да претворите идеите си в реалност, но е възможно трудности да охладят вашия ентусиазъм и да установите, че сте се отклонили от правилната посока. Грешки на ваши колеги, подчинени или делови партньори излизат на преден план и объркват вашите начинания. Не бива да предприемате инвестиции, защото може и да са доходоносни, но след като преминете през безкрайни перипетии. Кое е по-важно за вас – здравето или парите? И за да бъде още по-трудно, може да навредите и на брака си. Ако се защитавате агресивно, няма да ви разберат. Необвързаните да не търсят любовта през този месец, за да си спестят разочарованията. Грижете се за здравето си. Не са изключени проблеми с роднини. Не им давайте заеми, няма да си върнете парите.
Телец

През октомври пречупвате всичко през материалната му стойност, също и чувствата. Месецът е характерен с вашата задълбоченост и затвореност, преливаща в импулсивност и привързаност. Справедливи и щедри сте към изпадналите в беда, но всички за пореден път няма да оценят стореното от вас добро. Пазете се от използвачи, за да избегнете финансов недоимък. Рискованите действия ви носят загуби, които трудно ще възстановите не само през следващите месеци, а и през следващата година. Не отказвайте допълнителна работа. Разходите ви да се свеждат само до най-необходимото. Не бъдете наивни и не се включвайте в спонсорски инициативи, ако не сте стабилни финансово, но дори и да сте – по-добре откажете. Не отстъпвайте от принципите си. Кариерата ви отново излиза на водещото място. Нищо друго не ви интересува, дори сте готови да пренебрегнете личния си живот. Склонни сте да поемете много задачи едновременно, но няма да сте в състояние да се справите с тях и така вредите на авторитета си. Няма да ви липсват предложения за пътувания, които може да осъществите, дори и зад граница. Може да сключите брак по сметка, като си затворите очите за недостатъците на вашия партньор. Помислете още веднъж дали си струва.

Близнаци

През октомври основната ви задача е да овладеете бликащата си емоция и да не допускате прекалената ви чувствителност да вреди на създадените отношения. Не си струва да съсипвате граденото с години само защото някой ви е засегнал, а вие мъстите на всички с обидни думи и нападки, често незаслужени. Притежавате завиден интелектуален запас, който не изключва грешките, а също и градивна критика – добре е да я приемате с благодарност. Ще се стремите да общувате, да сте сред хора, но в същото време и да измъквате техните тайни и да ги споделяте. Отново причина да си печелите врагове. Ако решите да поднесете емоционално идеите си и без да се съобразявате с възможностите си, ще се провалите. В личните ви отношения не са изключени проблеми заради нежеланието ви да овладявате своята чувствителност и липсата на отговорност към вашите близки. Давате обещания, които не изпълнявате, и принуждавате околните да ви обвиняват, че сте хора, на които не може да се разчита. Създавате негативното мнение за себе си. Очаквате да получите признание за постиженията си, но не бива да правите опити да надскочите себе си. Трудно ще отстоявате позициите си, което ще бъде причина за вътрешната ви неуравновесеност и моментна неувереност. Пазете се от разрив в личните отношения и развод. Здравето ви е нестабилно.

Рак

Месецът ви позволява да поставите мечтаното ново начало, но дали си струва да предприемете тази стъпка точно сега, сте длъжни да прецените вие самите. Ще се стремите да си осигурите добри приходи от стари и незавършени задачи, както и от нови проекти. Внимавайте! Склонни сте към неоправдан риск, което е нетипично за вас. Не сте прахосници, които харчат без мярка. Не бива да се стремите да сте сред хора, които да ви разчистват пътя към успеха, защото не преценявате запознанствата си правилно и разочарованията не закъсняват. Няма да ви бъде лесно в общуването, защото хората като че нарочно ще ви отказват помощ, но това е ваше мнение. Радвайте се на отказите им и докажете възможностите си. В личните отношения не бъдете капризни и критично настроени. Няма да сте готови да създадете семейство, ако не сте сигурни, че можете да се грижите за него. Семейните да ограничат харчовете, за да изпълнят обещанието си за пътуване по време на празниците в края на годината. Здравето ви е стабилно, ако не се вживявате в проблемите на ваши роднини и приятели.

Лъв

От началото на октомври Съдбата ви дава знак кой е верният път, водещ към вашето по-добро бъдеще. Не се страхувайте от промените, които ви спохождат, защото ви дават възможност да предприемете действия важни за следващите ви години. Бъдете тактични и умерени във всичко. Създайте полезни партньорства в личен и професионален план. Въз основа на действията ви, на правилно планирания месец и на вашето търпение и уважение към колегите и близките ви добрите резултати са вашата заслужена награда. Във втората половина на октомври се налага да отстоявате позициите си, но и да не проявявате ината си и лъвското си его. Всичко около вас се случва по-бавно от очакваното и планираното. Създайте хармония в отношенията си, като подадете ръка на хората, които според вас са ви засегнали, но не са имали лоши намерения. Семейните ще са щастливи, а необвързаните може да срещнат подходящ партньор. Грижете се за здравето си и не допускайте преумора.

Дева

През октомври общувате с удоволствие и сте в хармонични отношения с близките си, но за пореден път сте твърде зависими от средата, в която се движите. Стремите се около вас да цари спокойствие и разбирателство, но не по правилния начин. Ако овладеете емоционалните си реакции и не си създадете врагове, имате възможност да постигнете значими резултати в професионалния си живот, последвани от добри приходи. Не прекалявайте с харчовете. Време е да смажете опитите на хора около вас да съсипят личния ви живот. Завистници са решили, че ако това ви се случи, ще се провалите и професионално, а те само това чакат. Без колебание вземете решение и отдалечете от живота си предателите, за да избегнете незаслужените с нищо техни вредни действия и интриги, които няма да престанат изведнъж, но поне няма да са следствие от доброто ви отношение към тях. Ако сте сговорчиви и не се заяждате, ако не критикувате без причина само защото искате да излеете гнева си на някого, ще се радвате на подкрепата на близките и колегите си и ще съумеете да изградите новата си среда, в която няма да съществуват фалшиви приятели. Необвързаните имат шанса да срещнат подходящия партньор.

loading...