Голямо щастие и успех ви очакват и ще ви кажем как да го достигнете според зодията си

Овен – Вие се нуждаете от конкуренция, за да бъдете щастливи. Даже да става въпрос за съперничество между вас и …вас самите. Вие се нуждаете от предизвикателства и...

1012 0

Овен – Вие се нуждаете от конкуренция, за да бъдете щастливи. Даже да става въпрос за съперничество между вас и …вас самите. Вие се нуждаете от предизвикателства и възможността да тествате себе си и да нарушавате собствените си граници. Обожавате да побеждавате, най-вече, когато е заслужено.
Телец – Вие се нуждаете от удобен дом, в който да се чувствате себе си и да релаксирате. Трябва да имате прекрасни неща, които да ви заобикалят и хармонизират. Вашият дом е вашето сигурно място, поради това се грижете за него и се потопете в уюта, който създава.

Близнаци – Ти се чувстваш същински щастлив/а, когато случиш на фантастичен диалог с удивителен човек. Има нещо в задълбочените и интелектуални размисли с някой друг, което кара душата ти да лети. За тебе важно не само да споделиш своето мнение, но и да чуеш това на другия.

Рак – Вие се нуждаете от семейство. За вас е важно да имате хора около себе си, които ви обичат и са там, когато имате нужда от тях. Хората трябва да показват към вас своята загриженост с топли прегръдки, отворени сърца и рамо, на което да поплачете. За да сте щастливи хората трябва да избират любовта към вас.

Лъв – За вас не е трудно да се чувствате щастливи, тъй като обожанието, от което се нуждаете, е нещо, което и сами можете да постигнете. Вие сте роден лидер, звездата на компанията. Колкото повече комплименти, утвърждение и оценяване на вашето превъзходство получавате, толкова по-щастливи ще сте.

Дева – За да бъдете истински щастливи, за вас е важно другите да видят какво вие сте направили за тях. тук не говорим за изтъкване, а за признание. Искате да се знае, че винаги вие сте насреща да помогнете, да дадете съвет, да прегърнете.

Везни – Вие се нуждаете от същите неща, от които са се нуждаели хипитата през 1960 година – любов и мир. Не харесвате, когато около вас има негативна енергия, а конфликтът е нещо, което избягвате и ви напряга. Харесва ви да бъдете влюбени и да имате партньор до себе си, който ще ви направи щастливи.

loading...