Хороскоп: Какво привлича мъжете според зодията им

Овен На Овена му харесва да бъде нечии трофей. Иска първо да се покаже, а след това да прави любов . Очаква да му се даде признание. Това,...

529 0

Овен
На Овена му харесва да бъде нечии трофей. Иска първо да се покаже, а след това да прави любов .

Очаква да му се даде признание. Това, което не понася, е да флиртувате с други мъже.

Телец
Телците са блестящи любовници. Най-много ще се наслаждават на хубава вечеря, а след това любов цяла вечер. Погрижете се за атмосферата, да има луксозни детайли и спокойна атмосфера и ще бъдете възнаградени за труда.
Близнаци
Не се изненадвайте, когато разберете, че въпреки че се държат провокативно, Близнаците не се интересуват прекалено много от секс. Обожават флирта и добрата комуникация, която води към секси мисли. Предизвикателството с тях след като ги спечелите, е как да ги накарате да бъдат верни. Един от начините е да го държите в напрежение, защото по природа са много любопитни .

Рак
Ако ви привлича човек от този знак, подгответе се да играеш на картата на неговото его. Ракът може да има най-големите изисквания от всички знаци. Иска физически контакт, привързаност и много повече емоционално общуване, отколкото е необходимо . Постоянно ще трябва да доказвате любовта си. Това означава преди всичко, че трябва да ви вярва.

Лъв
За да бъде доволен, Лъвът трябва да бъде постоянно обсипван с комплименти, особено за неговите невероятни способности, които му помагат да печели добре. Постарайте се да мисли, че го възприемате като един вид гений. Лъвовете обичат хора, с които се чувстват добре. Не ги критикувайте, защото след това със сигурност няма да бъдат настроени за нещо повече с вас.

Дева
В повечето случаи Девата е обсебена от контрола. Често измисля свой ​​собствен свят и живее в него. Искат да могат по-лесно да постигнат целта си, а нищо не ги вълнува повече от самата идея за връзка..

loading...