Хороскоп на Анджела Пърл за май 2019-Финансов поток и нови възможносит за 4 зодии през май

Май месец е бунт на пролетни багри, цветя в градините и цветни лехи. Май е ясно звездно небе през нощта, нежна зора сутрин. Това е първата гръмотевична буря,...

1520 0

Май месец е бунт на пролетни багри, цветя в градините и цветни лехи. Май е ясно звездно небе през нощта, нежна зора сутрин.

Това е първата гръмотевична буря, “цъфтежа” на дъгата след топъл дъжд. Май е определено най-топлият и най-красивият пролетен месец.
И за да бъде толкова добър в различни сфери на живота, заслужава да се знае астрологичната прогноза, за да се разбере към какво е по-добре да насочите вниманието си през май: да се съсредоточите върху работата или почивката, дали можете да подписвате важни документи или да отворите собствен бизнес, или да останете сами и да спечелите сила …
Анджела Пърл, един от най-обичаните астролози на нашите читатели, ще даде отговори на всички тези въпроси, които засягат всички. Нейните предсказания се сбъдват и помагат на много хора!

Тайната на семейното щастие
Днес ще ви представим подробна прогноза за май-2019 от Анджела Пърл. Телци, времето ви е дошло!

Овен
От 1 до 15 май Овен ще привлича, като магнит, възхитителен външен вид в очите на другите. Прекрасно време за преговори и контакти. Всички неомъжени и неженени Овни ги очаква приятна и дългоочаквана изненада – среща с нова любов.
Втората половина на месеца ще се хареса с неочакван финансов приток. И може би ще имате интересна идея, изпълнението на която ще ви помогне в решаването на финансови въпроси. От 17 май – голям период за започване на ремонти в къщата. Всички планети ще съпътстват успеха ви!

Телец
От самото начало на месеца ще има ясно разбиране, че всичко добро предстои. Май ще ви даде всички ресурси за ново начало.
Някой или нещо ново идва в живота на Телец: било то нова любов, работа или новина за дете. Но новият период в живота определено ще започне!
След 7 май ще откриете неочаквани финансови приходи, които дори не сте предполагали! Месецът е благоприятен за промяна на имиджа, лична грижа под формата на козметични процедури и масаж.

Близнаци
Добър момент да завършите всички стари дела и да се съсредоточите върху личния си живот. Първите 10 дни от май трябва да се посветите в почистването на тялото, възстановяването на реда, както в мисълта, така и в къщата. Струва си да се отървете от токсични хора или работа с омраза.
Май за Близнаците е прекрасно време да останат сами, да разберат себе си и да разберат какво наистина искат. Втората половина на месеца ще бъде по-активна. За да се чувствате добре, е необходимо да правите физически упражнения и да внимавате с алкохола. Добър момент да купите или продадете кола.

Рак
В последния месец на пролетта Раците ги чакат очевидни промени. Ако искате да срещнете любов, не чакайте. Посетете интересни места и се запознавайте. Ако връзката не се превърне в лична, тогава със сигурност ще станете бизнес партньори и приятели.
Добър момент да започнете бизнес или да смените работата си. По отношение на здравето всичко ще бъде наред!

Лъв

За величествения Лъв, май ще бъде отличен напредък в кариерата. Ще има много сила и енергия за нови постижения и победи. С финансите всичко ще бъде дори по-добро от очакваното!
През втората половина на месеца може да се появи информация или да се разкрие някаква загадка, която ще се отрази на перспективата ви. Струва си да се обърне внимание на здравето!

loading...