Хороскоп на Анджела Пърл за март

Първият месец на пролетта е време на пробуждане и надежди за промени в онези сфери на живота, които ще ви накарат да изпълните вашите съкровени желания. Дали март...

270 0

Първият месец на пролетта е време на пробуждане и надежди за промени в онези сфери на живота, които ще ви накарат да изпълните вашите съкровени желания.

Дали март ще бъде положителен месец за всеки от нас? Или може би ще трябва да се опитате да докажете своята стойност, таланти и възможности пред съдбата?

Днес сме подготвили за вас, скъпи читатели, точен и подробен хороскоп за първия месец на пролетта от възхитителната Анджела Пърл. Това са нейните прогнози, които се сбъдват и помагат на много хора!

Овен
Първият месец от пролетта е отличен период за изпълнение на много задачи и възстановяване на реда както в мислите, така и в плановете за бъдещето.

След 5 март някой от миналото ще ви помни (бивш съпруг, стар приятел, съученик) и ще иска да възобнови общуването.
Това е чудесно време да се отървете от ненужните неща: дали почистване на къщата или изключване на токсични хора от живота ви. Благоприятно време за пътуване до места, където вече сте били. От 5 до 28 март се опитайте да избягвате големи покупки.Телец
Ще се притесняваме в началото на март: очакват ви няколко напрегнати дни. Вероятни са проблеми с работата, а настроението в този момент няма да бъде най-доброто. Но трудният период няма да продължи дълго!
Втората половина на март обещава някои приятни събития в личния ви живот. Ще намерите хармония и спокойствие и накрая оставите много съмнения в миналото.

Близнаци
През март за Близнаци може да настъпи промяна в кариерата,  или да променят статута си. Това е благоприятен период за пътуване и изграждане на основата на семейния живот.
Средата на месеца ще донесе неочакван доход, който си струва да похарчите за себе си, за да подобрите здравето си и да подобрите настроението си.

Рак
На 2 март планетата Венера навлиза в 8-ми дом на Рак, а този дом означава – пари. А това означава, че финансово всичко ще бъде наред. От средата на месеца ще бъде възможно да пътувате в чужбина. Възможен международен бизнес или среща с чужденци.
Голямо време за учене (чужди езици, уроци по тенис с треньор, готварски курсове …). Моля, имайте предвид, че по време на ретроградния период на Меркурий е по-добре да се въздържате от вземане на важни решения за вас и да не се опитвате да започнете нови начинания.

Лъв
През март неженените Лъвове ги очакват нови запознанства, срещи, покани за ресторанти и театри, много романтика; преход към ново ниво в отношенията. Семейните Лъвове ще преживеят хармония в брака. Това е чудесен период за втори меден месец.
Първият пролетен месец е благоприятен за установяване на ред във финансите, както и за погасяване на кредити, ако има такива. Възможно е да получите парична сума или финансова помощ.

Дева
Накрая, микроклиматът ще бъде подобрен в работата. По отношение на здравето, бъдете внимателни: не преяждайте преди лягане и не стойте много на едно място. Обърнете внимание на начина си на живот, навиците и ежедневния режим: необходимо е да възстановите реда тук, за да не се отрази на вашето благополучие.
Основната тема пред март за Девите са отношенията. Може би събиране с партньор от миналото, както в любовта, така и в бизнеса. Настроението ще бъде чудесно почти целия месец!

Везни
Звездите препоръчват на Везните през март 2019 г. да приемат комплименти от другите. Вашият чар и способността да убеждавате ще донесе не само морално удоволствие, но и ще ви помогне да се възползвате.
Странно, но през март 2019 г. Везни ще получат най-голяма радост не от забавления, разходки или пътувания, а от домашен уют, който между другото ще бъдете щастливи да създадете със собствените си ръце. Всички вътрешни проблеми ще бъдат решени като с магия.

Скорпион
Март може да бъде месец на любовта за Скорпион. Ще има нови творчески идеи, за които е много важно да се обърне внимание и накрая да започне да действа.
Време е Скорпионите да мислят за бъдещето и да им дават приоритет. Тези, които решат да създадат семейство и да имат дете, ще имат късмет.

loading...