Хороскоп на Павел Глоба за 2019 година

Прогнозата на Павел Глоба за 2019 година Овен През 2019 г. Овен ще трябва да работи усилено и най-вече да разчита само на себе си. Тези хора ще...

606 0

Прогнозата на Павел Глоба за 2019 година

Овен

През 2019 г. Овен ще трябва да работи усилено и най-вече да разчита само на себе си. Тези хора ще могат успешно да атакуват проблемите, които се появяват по пътя им в живота. Просто бъдете предпазливи и мислете през всичките си действия. Голям успех Овен ще постигне в кариерата си. Но е необходимо да се задоволят не само личните интереси, но и да се помогне на хората от обкръжението им, за да се сдобият с благоразположението на Свинята.

Астрологът казва, че през лятото Овен трябва да очаква повратна точка, която ще изпита тяхната сила. Ако Овен не успее да се държи с достойнство, тогава животът му ще бъде тежък, а останалата част от годината този зодиакален знак ще остане в объркване и самообвинения. Но ако действа рационално и спокойно, ще се къпе в щастие. Парите, любовта, признанието, новите познанства – това е, което подготвя годината 2019 като награда.

Tелец

2019 подготвия за Телец много приятни изненади. Като цяло годината ще бъде доста продуктивна и успешна, но все още има някои проблеми. За постигането на тези цели, парадоксално, Телците трябва да смекчат амбицията. Не е необходимо, както обикновено, да вървят напред, защото прасето е подготвило трамплини. По-добре е да се занимавате със саморазвитие и да прекарваме повече време насаме със себе си.

Най-опасният период ще бъде зимата. Павел Глоба съветва да не се забърквате в рискови бизнес проекти и да не се хващате на обещания за бързи и големи пари, защото има голям риск да бъдете измамени. И от пролетта можете спокойно да се отпуснете и да се насладите на живота. Основното нещо е да обърнете внимание на знаците на Съдбата.

Близнаци

Тази година ще бъде най-приятната и спокойна за Близнаците от последните няколко години. И накрая, ще има време да се погрижим за себе си, да се отпуснем и да си поставим нови цели. Можете спокойно да се движите нагоре по стълбата на кариерата, без да се страхувате от недоброжелатели. Също така си заслужава да се държите благосклонно към служителите, защото те ще ви помогнат да достигнете нови висоти.

Всичко през 2019 г. ще бъде добро за Близнаците, с изключение на отношенията. Тук те са в опасност. Близнаците не блестят  със силни любовни победи и бурни страсти, които преди това са ги карали да се хващат за главите си. Необходимо е да се обърне повече внимание на втората половина на годината, когато Близнаците ще имат чести промени в настроението. Самотните Близнаци трябва да се справят на първо място сами, а не да търсят любов.

Рак
През 2019 г. вътрешната сила на Раците ще се прояви в най-голяма степен. Според изчисленията на Глоба Раците ги очаква ситуация, за чието решение ще е необходимо да концентрират всичките си сили и вътрешна енергия. Но това няма да доведе до нищо лошо, а напротив, родените под този знак ще усетят цялата си сила. И винаги помнете, че семейството ви е най-добрата подкрепа, така че не се страхувайте да използвате помощта им.

Благоприятната година ще бъде в отношенията. Семейните Раци ще имат нова вълна от страст и дори ново попълнение, а самотните ще могат да намерят любов. Също така няма да имат проблеми във финансово отношение, защото постиженията от минали години ще бъдат одобрени от Жълтото прасе. Като цяло, добра година за нови постижения и наслаждавайки се на живота.

Лъв

2019 за представителите на този знак ще бъде много богата. Много нови идеи и парични проекти, познанства, постижения … Животът ще бъде в разгара си и ще ви завладее. Основното нещо – не губете главата си и винаги мислят здрави. Съвет от астролога – по-малко да разказвам на другите за плановете си, нека да го разгледат. В кариерния план всичко ще бъде много добро.

Не забравяйте за личния си живот, защото това е втората половина, която ще ви вдъхнови и ще ви води през живота. Единственото нещо, което може да разочарова, е здравето. Ето защо, въпреки многото пари и много неща, трябва да отделите време за качествена почивка, особено през есента или края на лятото. Почивката ще помогне да се избегнат здравословни проблеми.

Дева

За да може Два да са добре  през 2019 г., те трябва да намерят ново хоби, което ще ги вдъхнови за кариери и домакински задължения. В противен случай мракът не може да бъде избегнат. Не се страхувайте от нещо ново, защото едно хоби може да прерасне в нова дейност, като по този начин се увеличи финансовото състояние. В личния си живот хармонията най-накрая ще дойде. Семейството на Дева ще бъде по-рядко в конфликти, и интересен романс очаква тези, които не са във връзка.

Неблагоприятен месец за Дева е май. Не планирайте тогаваа сериозни покупки, за да не срещнете значителни финансови проблеми. Също така си струва да се отложат всички важни решения и действия.

loading...