Хороскоп юни 2017- повеят на новото време

Юни месец е време на освобождаване от стари структури, поведение и начин на мислене и навлизане в процес на изграждане на нови, основани на друга ценностна система и...

690 0

Юни месец е време на освобождаване от стари структури, поведение и начин на мислене и навлизане в процес на изграждане на нови, основани на друга ценностна система и свързани с по-голяма гъвкавост и разширение на съзнанието. Деструкция на модели на мислене основани на егоизъм и успеха на единицата и създаване на нови йерархии и поставяне на по- хуманни цели и идеали свързани с общото благо, мира и сътрудничеството.
Този месец е началото на един цикъл, който подготвя новите планетарни процеси, които започват през есента и носещи повея на новото време.
Марс, навлизайки в знака на Рака, дава ход на нови хуманитарни инициативи и проекти, които ще бъдат в помощ на всички хора и техните семейства. Марс, Венера и Уран ще благоприятстват много кампании и дейности свързани с подобряване на социалните условия за живот, както и подкрепа за изкуството, културата, медицината и новите технологии.
Месец на изследване и анализ, на по-свободна комуникация и изразяване на нови идеи. Ще бъдат изчистени от хоризонта всички илюзии за разделение, за да се даде ход на нови процеси на обединение и взаимопомощ.
Климатични промени свързани със стихиите на огъня и на водата, които показват пътя на това, че е важно да се обърне внимание на Земята и процесите на обновление, които са започнали в нея. Разместване на земни пластове, които подготвят планетата за нов период на съществуване.
Юпитер и Марс, Уран и Плутон ще ни водят към промени свързани с управлението на държавите, промени в територии и граници, както и в системи и модели, които вече не са работещи към нови, които ще бъдат в полза на обществото.
Засилване на гражданските организации и обединение на все повече хора в нови каузи, за защита на природата, на децата и възрастните хора. Нови открития и методи в медицината и космонавтиката. Обръщане към традициите и древните текстове и наследство. Нов ход на историята свързани с открития в археологията.
Пълнолунието в Стрелец на 09.06, както и преминаването на Юпитер като управител на Стрелец в директен ход, дава начало на един мощен преход от едно ниво на друго във всяка област на живота и съществуването, който ще продължи повече от шест месеца, като това е само началото.
Ускоряване на много процеси и енергии водещи до утвърждаване на желанието за мир, свобода, любов и щастие за всички. Преминаване към по-голяма осъзнатост и разширено съзнание, засилване на връзката с предците и силата на Вселената.

ОВЕН
Уважаеми Овни, за вас юни е период на осъзнаване и разширяване на възможностите в различни сфери от живота ви. Особено успешно време за онези от вас, които учат или работят в сферата на образованието. Освен това, някои от вас ги очакват пътувания зад граница, които ще ви донесат успех и приятни емоции.

ТЕЛЕЦ
Скъпи Телци, за вас този месец е свързан основно с вашата работа и бизнес проекти. Очакват ви изнанади и нови посоки. Промените ще бъдат за ваше добро. Успех за онези от вас, които се занимават с нови технологии, телевизия, техника. Също така отлично време за хората на изкуството и словото.

БЛИЗНАЦИ
Уважаеми Близнаци, този месец ще е свързан с нови контакти и социални инициативи, пътувания и комуникации. Предстоят ви нови запознанства и приятелства, които ще бъдат успешни за вас. Периодът ще бъде по емоционален и динамичен и може да бъдете извадени от зоната ви на конфорт и да бъдете по- гъвкави. Всичко, което започвате нека бъде стъпка по стъпка и добре обмислено.

РАК
При вас, скъпи Раци предстои месец през който вие ще се обърнете навътре към себе си и ще успеете да осветите онези тъмни кътчета, които са ви карали да се прибирате в черупката си. Ще се освободите от много задръжки и страхове и отново ще намерите себе си. Ще спортувате,а някои от вас ще си намерят ново хоби. Но всичко, което ви предстои е подготовка за един нов страт за вас след средата на месеца.

ЛЪВ
Уважаеми Лъвове, за вас месец юни ще бъде много успешен във връзка с вашите инициативи и бизнес проекти. Онези от вас, които се занимават с недвижими имоти, строителоство, интериор, комуникации ще могат да осъществят отдавна замислени планове. Бъдете креативни, мислете, създавайте, творете. Тръгвате да изкачвате нови върхове, така че сега е момента да се развихрите.

ДЕВА
Уважаеми Деви, този месец обърнете внимание на вашите близки и хората от най-близкото ви обкръжение. Бъдете последователни в действията си и планирайте и най-малките детайли в това, което искате да осъществите в близките летни месеци. Все пак понякога се отпускайте и наслаждавайте на света около вас. Идва вашият час.

ВЕЗНИ
Уважаеми Везни, този месец за вас ще бъде време на промени както в самите вас, така и в събитията около вас. Промените ще бъдат полезни за вас и ще ви изведат на едно ново поле на действие и развитие. Разчупват се стари рамки и дават път на нови процеси и енергии. Ако имате възможност си почивайте у дома или се занимавайте с йога или медитация.

loading...