Хороскоп за 7 май

ОВЕН Успех и постижения Ще се радвате на добро разбирателство с околния свят, което ще ви позволи да помислите за почивката си, без да се притеснявате за нищо....

823 0

ОВЕН
Успех и постижения
Ще се радвате на добро разбирателство с околния свят, което ще ви позволи да помислите за почивката си, без да се притеснявате за нищо. Развитието на понеделник като професионален израз, делови контакти, преговори за нови ангажименти или за смяна на работата, е благоприятно за Овните и разкрива прилични възможности за осъществяване на такива цели.

ТЕЛЕЦ
Перспективно промени
Прекалено прибързани сте днес и това може да ви създаде неприятности. Очертават се перспективни промени, които за някои от зодията засягат деловото партньорство. Най-вероятно ще достигнете до решението да преустановите взаимоотношенията си с някого, което ще приключи с подялба и на общото имущество. До един месец предстои ново развитие.

БЛИЗНАЦИ
Материална сполука
Денят ви ще премине спокойно, стига да не насилвате събитията. Материалният успех е характерен за голям процент от Близнаците през този ден, който ще премине в условията на активност. Някои от зодията ще имат доста неприятен разговор с човек от средите на бизнеса поради възникналите финансови проблеми и във взаимоотношенията.

РАК
Успех, но въздържайте гнева си
Бликате от енергия и жизнеността ви е заразителна за околните. Ясно личи, че в понеделник Раците ще действат с подчертана активност по делата си. Ситуацията около вас ще е твърде напрегната, което може да предизвика сблъсъци с някой от околните. Въздържайте се, и не откликвайте на провокации, за да не последва верига от неприятности.

ЛЪВ
Успех
Настроението ви ще се подобри от хубавите новини, които ще дойдат. Представителите на Лъв ще достигнат до успех относно целите си, ако действат бързо и находчиво в сферата на своите интереси. На някои ще се наложи незабавно пътуване, което макар и нежелано, следва да осъществите. Така ще поставите началото на дългоочакваните промени.

ДЕВА
Отстраняване на проблеми
В разрез с природата ви е да тръгвате на ход неподготвени. Преобладаващата част от Девите ще насочат вниманието си към разрешаването на проблеми през този ден. За едни от вас те са лични, а в други случаи са делови. В тази връзка се очертава началото на важен процес за вземане на кардинални решения относно бъдещето в съответната сфера.

loading...