Хороскоп за август от Анжела Пърл

През август, много от зодиите ще искат всичко наведнъж и пътешествия, и любов, и пари … астрологът Анжела Пърл е почетен гост на международни астрологични конференции в Австралия,...

693 0

През август, много от зодиите ще искат всичко наведнъж и пътешествия, и любов, и пари … астрологът Анжела Пърл е почетен гост на международни астрологични конференции в Австралия, САЩ и Великобритания. И най-важното – нейните положителни прогнози се сбъдват и помагат на много хора! Тази красива жена може с право да бъде наречена най-известния и обичан от нашите читатели астролог и таролог.

Хороскоп за август-2018 г.

от Анджела Пърл
Овен

Месецът ще бъде ангажиран, но приятен. И така, всичко ще стане, както искате, само трябва да се научите да планирате времето си и да се вземете в ръце, дори когато това е много трудно. На активния Овен, от 7 август, Венера ще му повлияе. Планетата на любовта ще донесе на този знак нови посрещния и нови хора, романтични разходки, както и дългоочакваното вътрешно състояние на мир, спокойствие и хармония. Всичко, което е свързано със връзката, трябва да е прекрасно!

Телец

През август на представителите на знака ще им бъде леко, но със сигурност ще направляват ситуацията от работното си място. Ако ви бъдат предложени допълнителни отговорности – смело се грижите за тях, това е обещаващо. У дома, грижата за комфорта е отлична възможност за установяване на мир в семейството. Една опасност – не започвайте да изпитвате съжаление за себе си! Не забравяйте да създадете навика да мислите положително. Опитайте всеки ден да правите нещо приятно за себе си и за другите. И не забравяйте да се усмихвате, тогава определено ще имате всичко перфектно във всички фронтове!

Близнаци

Слънчевото затъмнение на 11 август ще бъде по-лесно за веселите Близнаци, отколкото за други знаци на зодиака. И това само по себе си е добре. Август е време на чудесата за вас! Ще бъдете много популярни. Ако искате, можете да прекарате целия месец в режим на безкрайно забавно парти. Между другото, вероятно е този месец да продължите дългоочакваната ваканция.

Рак

Семейните Раци ще бъдат силно засегнати от затъмнението, което ще се случи на 11 август и това ще се отрази в най-добрия смисъл на думата. Новата работа, към която отдавна сте се стремили, дългоочакваното пътуване или покупка на ценни неща, които задълго време отлагали- всичко ще се случи. Във финансов план ще има добър напредък до нови източници на доходи, или просто неочаквани приходи. Така че не трябва да се тревожите за пари през август.

Лъв

Лъвовете са героите на август, защото имат рожден ден този месец! И също така, защото слънчевото затъмнение на 11 август ще има най-силно въздействие върху тях. Не забравяйте, че слънчевото затъмнение, и най-вече Слънцето е винаги е началото на нещо ново, нови възможности и събития, които ще преобърнат живота ви. Именно сега имате перфектната възможност да промените всичко, което не ви харесва. Също така е много важно да бъдете внимателни и да проследявате обратната връзка. Тогава резултатите от август определено ще ви харесат.

Дева

На 23 август Слънцето ще влезе в знака ви и всичко веднага ще стане по-конкретно и разбираемо. И преди това имате пълна свобода на действие! Опитайте се да не се влюбвате и просто не са вписани в околосветско пътешествие с платна – това е изпълнен с последици, до които не gotov.V август, за да се чувствате здрави и енергични, Деви трябва да отговарят на мярката във всичко. Вашето тяло ще бъде много чувствително към продукти с лошо качество, което може да доведе до хранително отравяне. Ето защо трябва да внимавате при яденето. Опитайте се да планирате рутинното си, така че да ядете често, но на малки порции.

loading...