Хороскоп за август

Предстои най-знойният, горещ месец от годината. Той ще е такъв не само по отношение на времето, а горещите преживявания и тепърва предстоят за голяма част от зодиите през...

489 0

Предстои най-знойният, горещ месец от годината. Той ще е такъв не само по отношение на времето, а горещите преживявания и тепърва предстоят за голяма част от зодиите през август.

Сезонът на отпуските ще предизвика нови, горещи емоции у представителите на 4 зодии, които ще изпитат тръпката на новата любов с мирис на море.
Овен – Август ще донесе на Овните неочаквана важна среща и много положителни емоции. Първата му половина е доста нестабилна, когато става дума за финансови потоци. Като цяло, най-добре е да си вземете отпуска в този период, защото умората от работното ежедневие ще бъде повече от очевидна. Ретроградният Меркурий ще ви засегне най-много в съответствие с новите договори, защото това ще забави реализацията на проектите ви. Втората половина на месеца ви въвежда в една по-стабилна работна ситуация, но също така отваря място за ново сътрудничество, особено за тези, които са обвързани с чужбина. През третата десетдневка можете да стартирате важни проекти, които ще имат трайност и стабилност. Венера от сектора на партньорството ви ще направи тригон с Марс на 9 август и това ще засили страстта между вас и любимия човек. Някои ще се съберат отново с бившите си партньори, въпреки че е по-добре да не го правят. Не случайно са придобили статут на „бивши”. Идеалното време за почивка е до 23 август. Плажуването на морето е добре дошло, както и всякакви запознанства, развлечения и романтични приключения.

Телец – През август ще се съсредоточите основно върху ежедневните си отговорности. Като цяло спокойна ще е ситуацията, без много промени. Бъдете смели, решителни и не позволявайте на никого да се намесва в плановете ви. Препоръчва се да бъдете по-внимателни в това, което казвате и пред кого, защото рискувате да навредите на себе си и на близък човек. Възможни са промени в семейството. Още през първата десетдневка на месеца ще влезете в един по-напрегнат период. Контактите с нови сътрудници, договори и много срещи, някои от които ще бъдат доста успешни, докато за придвижване на други обаче ще трябва да изчакате подходящ период, защото ретроградното движение на Меркурий ще отложи някои ваши действия. През втората половина на периода ще има лек спад в енергията ви. Тогава ще трябва да почивате повече, да се опитате да избегнете стресови и напрегнати ситуации. Някои от вас в тези дни ще трябва да променят нещо в диетата или да отделят време за отдих. До 23 август е рисковано да тръгвате за почивка. Плановете могат да се объркат, да възникнат проблеми с финансите, транспорта и други незначителни проблеми също не се изключват.

Близнаци – Очаква ви вълнуващ и интересен месец. Животът сам ще определи приоритетите ви и ще премахне ненужните хора от вашата среда. В средата на август може да имате финансови затруднения, може да не успеете да получите някои свои парични вземания. Възможно е да се върнете към стари проекти и да решите сега да ги продължите. Влиянието на ретроградните планети е силно подчертано, така че реализирането на плановете ви не само за кариерата, но и други, може да бъдат възпрепятствани от различни препятствия и закъснения. По-добре е да не бързате, а да се възползвате от възможността да преосмислите миналия си опит и да извлечете необходимите изводи за бъдещето. Водещ девиз може да ви служи мотото:”Спри и помисли!” Избягвайте силното нервно напрежение, което може да изтощи силите ви. За семейните Близнаци месецът ще е противоречив. Свободните представители на знака да не избягват покани за срещи, събирания. Точно там може да срещнете човека, когото търсите. Август е добро време за почивка, за романтично запознанство и развлечения.

Рак – През първата половина на август може да чувствате засилена тревожност и напрежение. Ще трябва да бъдете търпеливи и да забавите някои от плановете си. В личният ви живот може да настъпи объркване и нестабилност, но след 10 август Венера ще спомогне да хармонизирате постепенно отношенията си. Преди това са възможни чести спорове и стълкновения, сблъсък на мнения и характери. Успешен период за медитация, самоосъзнаване, личностно израстване и развитие. Един месец на открития и победи, много невъзможни неща ще станат реалност, някои желания ще се сбъднат. При някои от вас ще възникне романтично увлечение с приятел или чрез помощта на приятел. Много от обвързаните Раци ще се впуснат в извънбрачни отношения. През август можете да се отпуснете в някой хотел или къмпинг, които се намират на брега на морето или покрай река, езеро, язовир. Можете да предприемете речен или морски круиз: едно незабравимо преживяване ви е гарантирано.

Лъв – През август Слънцето е във вашия знак и ще ви подкрепя в начинанията ви, ще ви зарежда с позитивна енергия и жизненост. Слънчевото затъмнение също във вашия знак ще донесе нови промени в различни области. Ретроградният Марс в квадратура с Уран в началото на август може да предизвика внезапни несъгласия и кавги с емоционалния ви партньор. Добре е да не проявявате егоизъм и да бъдете по-възприемчиви към потребностите на партньора си. Заради ретроградният Меркурий не се препоръчва да вземате важни решения нито за брак, нито за развод. Уран ще ви подтикне да търсите повече свобода, стимулира към преобразования, което ще ви накара да се замислите за собствен бизнес. Някои Лъвове ще се влюбят в съсед или в някой, когото ще срещнат чрез общ приятел. Не бързайте да влизате във връзка, преди да прецените внимателно перспективите. Изберете си спокойно място далеч от суматохата и светската шумотевица и отидете на почивка в някоя живописна местност на хотел, почивна станция – в гората или край морето или се отпуснете у дома си, но без да се уморявате с физическа работа. Екстремните преживявания сега не са за вас.

Дева – През август Девите ще постигнат добри резултати в професионалното си направление. Дългоочакваното признаване на заслугите ще бъде отличен стимул за по-нататъшно развитие. Ще предприемете мерки за подобряване на практическата страна на живота. Увеличаване на доходите, нови придобивки, печалби от нещо. Влиянието на ретроградните планети създава несигурност и неувереност в способностите ви, понякога ще чувствате, че вашите усилия не водят сякаш до никакви резултати или делата ви са в застой. Семейните отношения са стабилни и спокойни, близките ще ви подкрепят в начинанията ви. Сатурн ви прави по-отговорни и зрели в любовта. Въпреки това през първата десетдневка на август квадрата на Слънцето с Юпитер може да доведе до разногласия в партньорските ви отношения. През втората десетдневка обаче Юпитер ще направи тригон с Нептун и ще започне да внася повече хармония, топлина и нежност във връзката ви. Очакват се промени в любовта и брака. Август е отлично време за посещение на оживен курорт и посещение на местните забележителности.

loading...