Хороскоп за декември 2018

Овен През декември се пригответе за подвизи. Задачи, с които никой друг не би се справил ще се изсипят на главата ви ще уплаши всеки друг, но не...

560 0

Овен
През декември се пригответе за подвизи.

Задачи, с които никой друг не би се справил ще се изсипят на главата ви ще уплаши всеки друг, но не и вас. А и не бива, тъй като в този период ще положите основите на вашето бъдещо финансово благополучие. В средата на периода ще усетите непреодолимо влечение към промени. Подарете си пътешествие във възможно най-отдалечената точка на света. Други представители на знака с размах ще сменят професионалното си поприще. Действайте обмислено и с премерен риск. Съдбата ще следи всяка ваша крачка и ще ви подкрепя. В края на месеца забравете за работата и по времето на семейството си или на опитите да създадете такова.
Телец
Началото на декември ще ви създаде някои трудности с финансите. Опитайте се да не купувате ненужни неща, да не давате пари назаем и да не плащате нещо, което може да изчака по-късен период за разплата. Благодарение на вашата разсъдливост още към средата на месеца ще стабилизирате бюджета си. Това е добро време за помирение с онези, с които сте имали някакви конфликти. Не се колебайте да възстановите хармонията във връзката си. Никой не иска да остава сам по празниците. Краят на месеца ще ви затрупа с приятни изненади и много подаръци от любимите ви хора. Ще получите неочакван доход. Някои представители на знака може да получат примамливо служебно предложение. Не пропускайте момента да се изкачите нагоре по служебната стълбица.

Близнаци
Началото на декември ще ви донесе успех във всяка една сфера, в която искате да се развивате. Най-успешни ще бъдат дейностите, свързани с пътуване. В този смисъл командировките ще ви донесат освен нови контакти, но и провеждането на успешни преговори и сключването на изгодни сделки. Средата на месеца някой ще се опита да изпита издръжливостта на нервите ви. Ще имате чувството, че всичко и всеки ви провокира, но това не е така. Просто умората си казва своето. Опитайте се да запазите самообладание и спокойствие особено в отношенията с близките ви хора. Нямате нужда от конфликти преди празниците. Последните дни на декември ще ви подарят много романтика и ярки чувства от страна на любимите ви хора. Няма да имате проблеми с финансите, така че се поглезете подобаващо за празниците. Оставете тревогите настрана.

Рак
През този месец на разгласявайте своите намерения и дори мечти. Действайте тихо и последователно към целта си. Много добре знаете какво искате и как да го постигнете и нямате нужда от никакви съветници. Ако разгласете намеренията си рискувате някой завистник да ви попречи в осъществяването на целите. В средата на периода ви очаква сериозен пробив в работата ни. Ще се справите с всичко, което ви предстои. Краят на месеца ще ви донесе, така чаканите спокойствие и почивка. Не се колебайте да вземете онези подаръци на близките ви, които те заслужават.

Лъв
Началото на декември ще ви предложи някои по-сложни задачи за решаване. Очакват ви изненадващи разходи , които ще объркат плановете ви. В работата сякаш никой няма да ви разбира, а от страна на близките ви рядко ще срещате разбиране. Това не бива да ви изнервя. Просто намалете темпото и се заредете с търпение и спокойствие. Средата на декември ще върне нещата по местата им. Ще бъдете реванширани за всички нечестни моменти спрямо вас. Това е подходящо време за поправяне на грешки, както и разчистване на сметки – в морално и във финансово отношение. Краят на декември най-добре се отдайте на почивка. Няма да имате сили за работа, а и желанието ви ще е насочено към други неща. Самостоятелните представители на знака ще бъдат въвлечени в страстна връзка. Семейните Лъвове е добре да се посветят на съвместни дейности със семейството си. Не прекалявайте с подаръците, запазете парите си за по-важни неща.

Дева
За какво започнете месеца спокойно. Сега спокойно може да оставите инициативата на колегите си и да не се напрягате излишно в работата. Това не означава да стоите със скръстени ръце и да не правите нищо. Насочете усилията си към промяна в личния живот, за да си осигурите приятна компания за празниците. В средата на месеца ви очакват интересни промени, които значително може да променят начина ви на живот към по-добро. Не пропускайте тази възможност. В края на месеца има опасност да изпаднете в униние. Това е напълно нормално преди всички големи празници. Не се опитвайте да създадете съвършената празнична атмосфера и да вземете най-скъпите подаръци. Истинските празници са изпълнени с простота, уют, спокойствие и разбиране.

loading...