Хороскоп за декември от Анджела Пърл

Зимата се промъква към нас през последния месец от годината. Какъв ще бъде и какво ще ни донесе? До голяма степен всичко зависи от нас, но тогава, дори...

733 0

Зимата се промъква към нас през последния месец от годината. Какъв ще бъде и какво ще ни донесе? До голяма степен всичко зависи от нас, но тогава, дори без влиянието на звездите, не можем да направим това, което искаме. За да разберем всички подробности, използвахме помощта на любимия ни астролог – Анджела Пърл, който всеки месец ни прави щастливи с най-точните и верни прогнози.

Споделяме с вас хороскопа от Анджела Пърл за декември 2018 г. И нека да е зима навън, но от предсказанията на астролога, душата да е слънчева и топла.

Хороскоп за декември от Анджела Пърл

Овен

Традиционно започваме с прогнозата за Овен. Този месец Венера ще има специално влияние върху този знак на зодиака. След 3 декември планетата влиза в осми финансов дом на Овен, който обещава добра парична печалба. Можете да получите бонус или да върнете дълг, които не сте очаквали. По принцип Венера е приятна планета, което означава, че тя ще донесе добри новини.

Също така, осми дом е дом на интимността, а самата Венера е планета на любовта, което обещава на Овен нова любов. Венера ще бъде в осми дом през декември, което означава, че целият месец ще бъде изпълнен с положителни емоции и приятни изненади. В навечерието на празниците е двойно приятен.

През последните три седмици на ноември можеше да има закъснения в работата поради ретроградност, но след 6 декември ситуацията ще се подобри и нещата ще се движат, така че не бива да се притеснявате и да прибързвате нещата. През декември Овен ще иска да пътува и не се лишава от това. Най-вероятно обстоятелствата ще бъдат в полза на пътуването.

Има шансове за нови срещи, които ще донесат много емоции и впечатления. Декември също допринася за придобиването на нови знания, така че, ако имате намерение да научите нещо ново, тогава е време да го направите. Животът ще осигури интересни възможности. След 8 декември е най-доброто време да съживите всичките си идеи и планове.

Телец
Венера царува за Телец през декември и ще донесе само положителни промени. Планетата ще бъде особено засегната от сегмента на взаимоотношенията. През декември Телец има голям шанс да посрещне любовта си или да подобри отношенията си с партньора. Това е подходящо време за изграждане на взаимоотношения. Не е необходимо обаче да бързате и да действате неравномерно.

Също през декември Телците ще могат да правят успешни сделки и да решават всички въпроси. Венера ще донесе пари, но не и на Телец, а на неговите партньори. Може би вашият съпруг ще получи желаната работа, ще дадете на партньора си необходимата подкрепа.

Всички планети обещават на Телец нови запознанства, неочаквани срещи и бурни романи. Нека новите емоции, хора и събития дойдат в живота ви, няма да съжалявате. До 6 декември обаче астрологът не съветва да не предприемате важни стъпки и не трябва да влизате във важни сделки, но след 6-ти нещата ще се развият добре.

Близнаци

Ретроградната Венера, която дълго време възпрепятстваше развитието ви, но сега се разгръща и ще тръгне от третия си дом. Това означава, че животът бавно ще започне да се подобрява. Всяко объркване и проблеми ще бъдат решени и животът ще се върне към нормалното.

Близнаците трябва да обърнат внимание на работата. Ако полагате усилия, можете да получите добра печалба или увеличение. Ако търсите дълго време работа, то ще се намери през декември. Всички забавени заплати и бонуси ще бъдат платени, но само след третия ден. Декември е добър месец за разрешаване на конфликти, всичко ще бъде решено.

Близнаците трябва да направят своето здраве и да очистят тялото. Това е причина да отидете на лекар или да направите други уелнес процедури. Целият месец ще бъде богат и затова се нуждаете от добро здраве.

Рак

Декември може да бъде много творчески месец за вас. Ако имате някаква идея от дълго време, сега е времето да я въплътите. Има шанс за почивка, както и бурна романтика. Раковете трябва да очакват добри новини и някакво попълване в семейството: това може да бъде новина за бременност и факта, че някой ще се ожени.

Месецът ще бъде важен във всичко, което засяга работата. Добри новини могат да ви очакват, както и успех в бизнеса. Има вероятност за някаква глобална промяна. Може би решите да се откажете от работата си и да започнете свой собствен бизнес. Всички предприятия ще бъдат короновани с успех.

Раковете трябва да мислят за промяна на навиците. Ако, например, искате да се откажете от пушенето, сега е най-доброто време за това. Декември е добър момент да се грижи за вашето здраве, да отслабнете и да изчистите тялото. През декември всичко ще бъде лесно за вас, така че не се страхувайте да действате!

Лъв
Скъпи Лъвове, през декември ще откриете нещо прекрасно и радостно. Нещо добро ще се случи в къщата на Лъвовете, може би ще имате шумна семейна почивка, както и големи и приятни покупки също са възможни. Този месец Лъвовете трябва да се посветят на семейството и дома си. Това е подходящо време за помирение и обединение със семейството. Не пропускайте шанса си!

Има вероятност да вземете заем, големи разходи са възможни, но за закупуване на нещо полезно за къщата или дори недвижими имоти. Ако ще се премествате, сега е подходящо време за това. Уверете се, че отивате на по-добро място и там ще имате добър живот.

След интензивна комуникация със семейството, трябва да отделите време за себе си. За този перфектен край на декември. Има шанс да продължите дълго пътуване. За Лъв е време да разбере живота си и да възстанови реда. Починете, за да спечелите сила преди празниците.

Дева

Венера ще донесе много комуникация и нови познати. Има възможност да се срещнете с нови приятели, да правите полезни връзки и дори да намерите любовта си. Дева я чакат добри новини, свързани с членове на семейството, може би дори за попълнение в семейството.

Добър този месец и за обучение. Можете да отидете на курсове, които отдавна са планирали да отидат. Може би ще започнете да учите. Има място в този месец и творческа атмосфера, особено добре е да започнете всичко свързано с изразяване на мисли – да започнете да пишете книга или дневник. Можете да изчакате успеха.

loading...


Коментари